Home Najnovije Karoglan se sastao s Kalinićem

Karoglan se sastao s Kalinićem

85
0

Trener Hajduka Mislav Karoglan sastao se s Nikolom Kalinićem (35). Od ranije je poznato kako Karoglan želi ponovno surađivati s hrvatskim napadačem kojem je ovog ljeta istekao ugovor s Hajdukom. Dalmatinski portal javlja kako još ništa nije dogovoreno, ali Karoglan je objasnio Kaliniću na koji način misli da može pomoći njemu i momčadi do kraja sezone, a na Nikoli je da procijeni želi li to.

Nikola Kalinić odigrao je 31 utakmicu u drugom mandatu u Hajduku i zabio osam golova, od kojih se najviše pamti onaj Dinamu za pobjedu u poljudskom derbiju u ožujku prošle godine. Kalinić je povremeno podsjećao na svoju golgetersku klasu, ali zbog spomenutih problema s ozljedama dobivao je sve manju minutažu.

Krajem pretprošle sezone ekipa je bez njegove pomoći pobijedila Rijeku u finalu Kupa i Hajduku donijela prvi trofej nakon devet godina posta. Tijekom cijelog prvog mandata Mislava Karoglana Kalinić je bio izvan terena radi oporavka, ali ga je trener Hajduka jako nahvalio:

“Nema tu puno filozofije. Livaja i Kalinić, naravno, mogu igrati zajedno. Nikola je top klasa, a trener je tu da bira prvih 11.” Kalinić još nije otišao u mirovinu i kao slobodan igrač bi se teoretski odmah mogao vratiti na Poljud.

Previous articleVIDEO: Pratite live streaming konferencije ‘Suverenitet ili nacionalizam?’
Next articleRus je proveo 5 dana u zatvorskoj izolaciji bez hrane i vode pa je uslijedio još veći šok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here