Home Sport Kek: Bila je ovo sezona kakva dolikuje Kantridi (VIDEO)

Kek: Bila je ovo sezona kakva dolikuje Kantridi (VIDEO)

1078
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Kek: Bila je ovo sezona kakva dolikuje KantridiNogometaši Rijeke doživjeli su ovacije nakon pobjede protiv Osijeka (3:0) u posljednjoj utakmici sezone na Kantridi. Navijači su i ovoga puta pozdravili igrače, te stručni stožer na čelu s trenerom Matjažom Kekom. Nije vjerojatno bilo osobe na stadionu koja nije poželjela stisnuti ruku treneru Rijeke.
– Čestitam Osijeku na korektnoj utakmici. Zasluženo smo pobijedili i odigrali smo kao i zadnje dvije utakmice na Kantridi. Čestitam igračima i stožeru, te klubu koji je imao sjajnu sezonu na Kantridi. Sezona kakva dolikuje Kantridi. Neki kažu da je stara, ali tu je toliko puno emocija i pozitivne energije. Čestitke igračima – rekao je Matjaž Kek nakon velikog slavlja na Kantridi.
– Odigrali smo dobru utakmicu s puno želje. Imali smo vrhunske uvjete za trening i to se vidi. Ovo je sezona rekorda, najviše bodova i golova. Idemo prema naprijed, ovo je mlada ekipa, posebice vezna linija koja mi se svaki dan sve više sviđa. Sve su više okomiti. Tu je veliki rizik i još se griješi, ali samo tako se može napredovati. Svaka utakmica im daje na kvaliteti – zaključio je Matjaž Kek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here