Home Najnovije Kek izbjegao tiskovnu konferenciju, Miletić objašanjavao burne reakcije riječke klupe

Kek izbjegao tiskovnu konferenciju, Miletić objašanjavao burne reakcije riječke klupe

1401
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Nakon šokantne utakmice Hajduka i Rijeke, u kojoj je Hajduk izjednačio na 2:2 u sudačkoj nadoknadi preko drugog dosuđenog kaznenog udarca na utakmici za domaće, na službenu press konferenciju stigao je pomoćni trener Rijeke Vjeko Miletić. Trener Rijeke Matjaž Kek se ispričao jer su potpuno stradale glasnice nakon utakmice.
– Bila je to zanimljiva utakmica što se tiče rezultata i zbog svega što se događalo na terenu, ali smatram da nije bilo puno nogometa – započeo je izlaganje pomoćni trener Rijeke.
Na pitanje novinara da li se Rijeka, nakon vodstva od 2:0, svjesno povukla u drugom poluvremenu, odgovorio je:
– Nismo se svjesno povukli. Jednostavno je Hajduk krenuo agresivnije i želji da se što prije vrati u utakmicu što im je i kroz dva kaznena udarca i uspjelo.
Na kraju je i komentirao te odluke sudaca, s obzirom na konstataciju novinara da je riječka klupa burno reagirala na te odluke.
– Ja ne znam ni jednog trenera koji ne skače kad se za njegovu ili za protivničku momčad dosudi kazneni udarac. Ja osobno nisam najbolje vidio te situacije, ali pogotovo kod drugog jedanaesterca tek će televizijska snimka pokazati što se dogodilo. No i nakon toga se može otvoriti vječno pitanje, što je prirodna pozicija ruke obrambenog igrača prilikom centaršuta iz neposredne blizine – zaključio je Miletić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here