Home Najnovije Kicker: Novi broj, nova prilika za Hrvata!

Kicker: Novi broj, nova prilika za Hrvata!

177
0

Josip Brekalo vratio se u Wolfsburg nakon posudbe u Torinu. Govorilo se kako u njemačkom prvoligašu, koji je preuzeo trener Niko Kovač, nema mjesta za hrvatskog reprezentativca i da stoga traži novi klub. Iako na početku priprema nije imao broj, Kicker piše kako ga je u međuvremenu dobio, kao i Marin Pongračić. O njegovom se odlasku također govorilo, no nema zainteresiranih klubova.

Kicker podsjeća kako je Brekalo ranije u Wolfsburgu nosio dres s brojem sedam. Dok je bio u Torinu, sedmicu je uzeo Luca Waldschmidt pa je Brekalo odlučio nositi broj 14, koji je imao i u Italiji. “Novi broj, nova prilika za ofenzivca”, pita se Kicker.

“Potrebno je pričekati i vidjeti što će se dogoditi tijekom prijelaznog roka. Brekalo sanja o Španjolskoj, za razliku od sunarodnjaka Pongračića koji nije zalupio sva vrata u Wolfsburgu te se danas očekuje njegovo priključivanje”, tvrdi Kicker.

“Kovač je spreman dati šansu svima koji žele igrati. No Brekalov agent vjerojatno traži drugu sredinu, a Wolfsburg navodno želi najmanje 10.5 milijuna eura”, dodaje njemački medij, navodeći kako je Pongračić kao “igrač koji zapravo nema budućnost u klubu” ponovno odabrao broj 34.

Previous articleNavijači Rijeke pojačanja slave zapaljenom kućom!
Next articleSexpertiza by Marija A.Štrajh: BLAGAJNICA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here