Home Mozaik ‘Kika je ubijena’: Majka Kristine Đukić progovorila o smrti youtjuberke – jedna...

‘Kika je ubijena’: Majka Kristine Đukić progovorila o smrti youtjuberke – jedna stvar joj izaziva sumnju!

334
0

Smrt YouTuberice Kristine Kike Đukić 8. prosinca 2021. od jučer je službeno samoubojstvo.

Naime, Više javno tužiteljstvo u Beogradu priopćilo je da je nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju kaznenog postupka protiv bilo koga, za bilo koje kazneno djelo, u vezi s okolnostima pod kojima je nastupila njena smrt.

Kako doznaje Objektiv, tužiteljstvo je pri donošenju takve odluke, među ostalim, imalo u vidu i obdukcijski nalaz iz kojeg proizlazi da je uzrok smrti kombinirano trovanje ecstasyjem i bromazepamom.

Također, od Đukićeve smrti obavljeni su razgovori s njoj bliskim osobama, te su uzete u obzir i pronađene oproštajne poruke, kao i činjenica da je u prethodna dva navrata pokušala sebi oduzeti život skokom s Brankovog mosta, te da je liječena tijekom 2021. godine u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

– Ona je bila zadnje dijete koje bi se ubilo, čak i na moj rođendan. Ja tvrdim da je Kika ubijena – rekla je za Objektiv njena majka Nataša Đukić Veličković.

Kako je ispričala tijekom dužeg razgovora, Kika je itekako bila manipulativna u ljubavi.

– Ona je dijete koje je s dvije godine ostalo bez oca i oduvijek je željela tu ljubav, ali da se ubije na mamin rođendan ne može – kaže Nataša Đukić Veličković.

Na pitanje kako je došlo do toga da je Kika u ‘Lazi’, ona objašnjava da se to dogodilo nakon što je dva sata stajala na Brankovom mostu i čekala da se pojavi njen dečko. Kad je, kako to već biva, odvedena u kliniku, pojavio se i on, a između njih je došlo do žestoke svađe, pa je Kika preventivno zadržana u pritvoru sljedećih pet dana. Đukić kaže i da Kika nije koristila extasy, štoviše, smatrala je da je votka bolja od tih tableta. Ponekad je, kaže, miješala duhan i kanabis, ali to je bilo sve. Od lijekova je uzimala benzedin koji joj je prepisan nakon “epizode s Baka Prasetom”.

Prema riječima Nataše Đukić Veličković, previše je sumnjivog u cijelom slučaju, između ostalog, činjenica da otac osobe koja je pronašla Kikino tijelo radi u policiji i njegovi kolege su išli na uviđaj, dok majka radi u Više tužilaštvo u Beogradu. Za nju je također značajan detalj da je račun koji je 9. prosinca prvi objavio da je Kika umrla otvoren samo dva dana ranije na jednoj društvenoj mreži.

– Tko je ta osoba koja je znala da će Kika umrijeti dva dana kasnije? Tražila sam od Tužiteljstva za visokotehnološki kriminal, ali nisam dobila odgovor – kaže ova žena, koja je do samog kraja razgovora govorila mirnim glasom. Pukla je na kraju, kada se prisjetila posljednjeg razgovora sa svojim najmlađim djetetom, dragim.

– O svemu što sam dosad prikupila snimit ću video i postaviti ga na Kikin kanal – najavila je Nataša Đukić

Previous articleVijećnici Davora Štimca: Gradonačelnik Filipović nas je pogrešno informirao o projektu Žabica
Next articleDjugardens će u Rijeci pratiti oko tisuću navijača, manje od pola će ih moći na stadion!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here