Home Vijesti Kolakušić: Miroslav Škoro je zajednički kandidat Plenkovića i Bernardića!

Kolakušić: Miroslav Škoro je zajednički kandidat Plenkovića i Bernardića!

834
0

Danas je bilo iznimno neugodno gledati i slušati Miroslava Škoru kako ne može izbovoriti ni jednu rečenicu bez čitanja s papira, napisao je Kolakušić i podijelio link s objave od 19. kolovoza, kao i izvještaj sa Škorinog skupa na kojem je HDZ-ovcima poručio da će biti njihov predsjednik.

Koalicija HDZSDP već se otvoreno najavljuje, napisao je na FB-u Kolakušić u kolovozu, a te dvije stranke već se nalaze u koaliciji u Europskom parlamentu. Takva koalicija u planovima njenih tvoraca zahtijeva naizgled neutralnog predsjednika, nekoga tko ne pripada ni HDZ-u niti SDP-u, kandidata koji je prihvatljiv objema stranama, a ne predstavlja prijetnju njihovom opstanku.

Svatko može primijetiti da Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović ne uživaju stvarnu podršku Andreja Plenkovića i Davora Bernardića, odnosno HDZ-a i SDP-a. Radi se o deklarativnim podrškama bez stvarne želje da ostvare pozitivan učinak.

Istovremeno, Miroslav Škoro uživa punu podršku i pažnju medija koji se sa stotinama milijuna kuna financiraju iz državnog proračuna, a o njemu pozitivno govore i Stipe Mesić i Ivo Josipović kao i mnogi HDZ-ovci. U svom zadnjem intervjuu, Miroslav Škoro Plenkovića opisuje kao “velikog europskog političara”.

Ima li HDZSDP u Miroslavu Škori idealnog predsjedničkog kandidata, kandidata po mjeri buduće koalicije HDZSDP kao što im je Milan Bandić sve ove godine idealan gradonačelnik grada Zagreba?, napisao je Kolakušić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here