Home Vijesti Komadina: Brodovi iz flote 3. maja mogli bi se dobro prodati nakon...

Komadina: Brodovi iz flote 3. maja mogli bi se dobro prodati nakon krize

1169
2

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina danas je na konferenciji za novinare predložio da se kriza u brodogradilištu 3. maj prebrodi izgradnjom brodova za domaću flotu i gradnjom brodova za vlastitu flotu 3. maja. Komadina smatra da bi se novac koji se troši na subvencije brodogradnji i brodarima mogao bolje iskoristiti te da bi se brodovi koje bi 3. maj izgradio za svoju flotu nakon krize mogli dobro prodati.

Tako bi se stvorili i bolji preduvjeti za privatizaciju 3. maja, rekao je. Komadina je naveo i da bi 3. maj mogao graditi postrojenja za terminal za ukapljeni prirodni plin (LNG), kao i LNG tankere.

Ocijenio je da predviđene kvote potrošnje LNG-a u Primorsko-goranskoj županiji nisu dovoljne, odnosno da ne bi zadovoljile potrebe termoelektrane na plin, koja bi se mogla graditi u toj županiji.

Komadina je rekao i kako smatra da bi trebalo provesti poreznu reformu koja bi uključivala oporezivanje ekstra profita, odnosno oporezivanje velikog profita, a ne, kako je rekao, zarade od nekoliko postotaka. (Hina)

Previous articleBenzin pada ispod 7 kuna!
Next articleRijeka zove! – Grč

2 COMMENTS

  1. majstor tjedno podjeli 10 savjeta uz najjeftiniju demagogiju, a nije su stanju organizirati .ebenu burzu ribe odnosno jedini znacajniji projekt koji je zupanija pokrenula odkad je osnovana.

  2. Sad mi je jasno zasto smo u banani,savjeti pravog strucnjaka nema sta.
    Gomilajte brodove pa cete ih mozda poslje nekom prodat, majko mila koliko budala na jednom mjestu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here