Home Vijesti Komadina iz Ronjgi: Napustili smo misli Karla Marxa!

Komadina iz Ronjgi: Napustili smo misli Karla Marxa!

2603
3

marxkomadina“Neoliberalni kapitalizam vlada Europom, pa i Hrvatskom. Napustili smo neke misli Karla Marxa. Neoliberalni kapitalizam ne može ostvariti socijalnu politiku. Sve je više ljudi nezadovoljno politikom koja im ne osigurava život od rezultata vlastitog rada. I to treba mijenjati”, rekao je danas primorsko-goranski župan Zlatko Komadina na prvomajskoj proslavi u Ronjgima. Riječki gradonačelnik je okupljenima poručio kako HDZ neće proći na idućim izborima u Rijeci.

Proslavu je organizirala gradska organizacija SDP-a koja je, osim besplatnog autobusnog prijevoza do Ronjgi, osigurala i četiri tisuće porcija graha.

Među okupljenima bilo je najviše građana starije životne dobi koji su igrali briškulu i trešetu. U prigodnom programu nastupile su Prve riječke mažoretkinje, Limena glazba Marinići, Halubajske mažoretkinje, Mješoviti zbor “Jeka Primorja” te klapa “Nevera”. Prisutne su pozdravili riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i župan primorsko-goranski Zlatko Komadina. (radio rijeka/rd)

Previous articlePRESSING: Riječani, ne samo SDP!
Next articleVIDEO: Ovako Rijeka izgleda noću snimljena iz bespilotne letjelice!

3 COMMENTS

  1. A da mi je znati iz kojeg je ovaj gospodin stoljeca. I kucica na Ucki mu je po Marksu.
    Proleter nije dobro pazio na satu marksizma.

  2. I ča sada reći o Komadini kad se poziva na Marxa ki je rekal: ”Va Beču su Hrvati, Panduri, Čehi, Serešanci i slično smeće ugušili germansku slobodu … Čehi su pasi, a Hrvati šljam!”??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here