Home Vijesti Komadina opet jaše: Marišćina nema alternative, referendum o Plominu nepotreban!

Komadina opet jaše: Marišćina nema alternative, referendum o Plominu nepotreban!

4105
1

komadinaIako razumije prosvjednike, župan Zlatko Komadina podržava zaključak Županijske skupštine kako projekt Marišćine nema alternative te smatra da se otpad Rijeke i još osam okolnih općina može kvalitetno zbrinuti jedino izgradnjom nove Marišćine. Najavio je da će se s predstavnicima Kriznog eko-stožera sastati u rujnu.

Prema nalazima Zavoda za javno zdravstvo, zrak na Marišćini je korektne kvalitete, osim lebdećih čestica koje prelaze dopuštene vrijednosti, rekao je Zlatko Komadina. Također smatra da referendum o Plominu 3 nije potreban.

Slično misli i o projektu Plomina 3. Stvarno nema smisla da svi građani Hrvatske odlučuju o Plominu 3, kad su zainteresirane strana Istra i Primorsko-goranska županija, komentirao je Komadina odbijanje Vlade da raspiše referendum o projektu u dvjema županijama ne pojasnivši da li to znači da je župan mišljenja kako nema nema smisla ni da se o projektu pita građane Istre i Kvarnera (!?)

Smatra kako taj referendum nije potreban jer, kako je rekao, dokumenti zaštite okoliša ukazuju na održivost projekta. Ovdje se radi zapravo o tome da ne želim projekt u mom dvorištu, zaključio je.(radio rijeka/rd)

1 COMMENT

  1. Nevjerojatna količina pameti i oštroumnosti, ili ako je N.Andrić progurala koksaru, što nebi i Linić, preko malog poteci Komadine progurao zatrpavanje smeća, kako bi se izvuklo što više novaca od takvog “zbrinjavanja” smeća.Što pomisliti o ljudima koji su dali glas za SDP pamet.Pa jedino da nemaju pameti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here