Vijesti

Komadina opet jaše: Marišćina nema alternative, referendum o Plominu nepotreban!

Komadina opet jaše: Marišćina nema alternative, referendum o Plominu nepotreban!

komadinaIako razumije prosvjednike, župan Zlatko Komadina podržava zaključak Županijske skupštine kako projekt Marišćine nema alternative te smatra da se otpad Rijeke i još osam okolnih općina može kvalitetno zbrinuti jedino izgradnjom nove Marišćine. Najavio je da će se s predstavnicima Kriznog eko-stožera sastati u rujnu.

Prema nalazima Zavoda za javno zdravstvo, zrak na Marišćini je korektne kvalitete, osim lebdećih čestica koje prelaze dopuštene vrijednosti, rekao je Zlatko Komadina. Također smatra da referendum o Plominu 3 nije potreban.

Slično misli i o projektu Plomina 3. Stvarno nema smisla da svi građani Hrvatske odlučuju o Plominu 3, kad su zainteresirane strana Istra i Primorsko-goranska županija, komentirao je Komadina odbijanje Vlade da raspiše referendum o projektu u dvjema županijama ne pojasnivši da li to znači da je župan mišljenja kako nema nema smisla ni da se o projektu pita građane Istre i Kvarnera (!?)

Smatra kako taj referendum nije potreban jer, kako je rekao, dokumenti zaštite okoliša ukazuju na održivost projekta. Ovdje se radi zapravo o tome da ne želim projekt u mom dvorištu, zaključio je.(radio rijeka/rd)

Midas

View Comments (1)

1 Comment

  1. F.ČABRIJAN

    August 27, 2013 at 06:42

    Nevjerojatna količina pameti i oštroumnosti, ili ako je N.Andrić progurala koksaru, što nebi i Linić, preko malog poteci Komadine progurao zatrpavanje smeća, kako bi se izvuklo što više novaca od takvog “zbrinjavanja” smeća.Što pomisliti o ljudima koji su dali glas za SDP pamet.Pa jedino da nemaju pameti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Nakon nereda na utakmici Naprijed – Vinodol uhićena dvojica 19-godišnjaka

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.