Home Vijesti Komadina: Spreman sam voditi SDP u pobjedu

Komadina: Spreman sam voditi SDP u pobjedu

250
1

Predsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije SDP-a Zlatko Komadina kazao je danas da je izborni cilj te stranke pobjeda na sljedećim lokalnim izborima te da je “spreman voditi SDP u pobjedu”.  Komadina je na 2. izvještajno-tematskoj konvenciji županijskog SDP-a na temu “Lokalni izbori 2009.” ocijenio da HDZ nema energetsku i gospodarsku strategiju i da je posljedica toga poskupljenje hrane i energenata te povećanje inflacije i vanjskog duga.

Sve se to odražava na pad standarda, na kojemu se posredno puni državni proračun, a višak novca se usmjerava u “kupovanje” raznih socijalnih skupina, rekao je Komadina dodavši da središnja vlast pokušava zakonskim izmjenama “disciplinirati” područnu i lokalnu samoupravu i povećati njihovu ovisnost o središnjoj vlasti. 

Ustvrdio je da se u srednje i osnovno školstvo ponovno uvodi podobnost, jer suglasnost za izbor ravnatelja mora dati ministar te da je Zakon o sprječavanju sukoba interesa u stvari “zakon o sprječavanju magle”.

“Stvara se partijska država, koja je već na djelu”, rekao je Komadina te je, podsjetivši da je bivši predsjednik SDP-a Ivica Račan bio ustvrdio da je “HDZ stranka opasnih namjera”, ocijenio da se “čini da je Račan bio blizu, jer ako nisu opasni, onda su nesposobni, a ako su nesposobni, onda su opasni.”

Previous articleMit o Etani
Next articleRijeka i Osijek praznih pušaka na Kantridi

1 COMMENT

  1. jadna je županija u kojoj ovaj vodi u pobjedu. klasičan političar opće prakse, nesposobno mrtvo puhalo koje u 4 godine mandata nije napravilo niti jedan projekt osim burze ribe koja je u godinu dana ostvarila jednu transakciju. trebalo mu je oko 6 godina da se informira o znacenju lng terminala zbog cega smo isti skoro izgubili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here