Home Sport Kompleti ulaznica za EP već rasprodani

Kompleti ulaznica za EP već rasprodani

1236
0

Tjedan je dana ostalo do najvećeg sportskog događaja godine u Rijeci i jednog od najvećih u Hrvatskoj, Europsko plivačko prvenstvo u 25-metarskim bazenima od 11. do 14. prosinca okupit će europsku plivačku kremu. Novi kompleks bazena na Kantridi posve je spreman za prihvat brojnih plivača, trenera, članova delegacija, organizacijskog osoblja, novinara, posjetitelja i brojnih drugih kojima će bazen ta četiri dana biti nezaobilazna točka.

Direktor hrvatske plivačke reprezentacije Tomislav Karlo rekao je kako je prijavljeno 529 plivača i plivačica iz 39 zemalja, a čekaju se još prijave poštom reprezentacija Makedonije i Albanije. Veći dio hrvatske reprezentacije okupio se jučer u Opatiji, a malo pomalo stići će svi.

– Nikakvih propusta zasad nije bilo, sve su pripreme obavljene na najvišoj profesionalnoj razini i vjerujem da će cijelo natjecanje biti vrhunski organizirano, jer Europsko plivačko prvenstvo takav tretman i zaslužuje. Što se organizacije tiče, nećemo nikoga razočarati, a vjerujem da će naši plivači upotpuniti taj veliki događaj dobrim rezultatima – kaže Luciano Sušanj, predsjednik Izvršnog odbora Europskog plivačkog prvenstva.

Kompleti ulaznica za sva četiri dana već su prodani, no oni koji žele još mogu do pojedinačnih ulaznica.

Rijeka je spremna za krunu proslave stogodišnjice postojanja Sportskog društva Primorje 08. (sportal)

Previous articleRiječki facebookovci razotkrili pokušaj političke manipulacije prosvjeda ”Stegnite vi svoje remene bando lopovska”
Next articlePljačka u trgovini Birota

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here