Home Mozaik Konobar se zabio u Charlesa, a onda mu je izletjela jedna rečenica:...

Konobar se zabio u Charlesa, a onda mu je izletjela jedna rečenica: Ovako je kralj reagirao!

140
0

Kralj Charles III. prije Božića je izašao sa svojom suprugom Camillom u pub Mayfair gdje se sudario s konobarom. Šokirani muškarac nasmijao je Charlesa kad mu se ispričao riječima “Oprostite, kralju” umjesto da ga je oslovio s Vaše Veličanstvo, prenosi Daily Mail.

Incident se dogodio nekoliko dana prije nego je otputovao u Sandringham u Norfolku, gdje je proveo Božić s ostatkom kraljevske obitelji.

  • Konobar je iz kuhinje nosio veliki pladanj s predjelima, otvorio je vrata leđima jer su mu obje ruke bile zauzete nošenjem hrane i osjetio da se zabio u nekoga. Kad se okrenuo vidio je da se radi o kralju, u šoku je rekao “Oprostite, kralju” (“Sorry, King”), prepričao je Charlesov prijatelj.

Šef je konobaru rekao da je Charlesu situacija bila jako smiješna jer je to prvi put da ga je netko nazvao kraljem umjesto Njegovim Veličanstvom. Tijekom slavlja Božića engleski kralj činio se dobro raspoložen, čak je viđen kako se smije i šali s kolegama izvan Sandringhama tijekom blagdanskog razdoblja nakon teške godine koja je iza njega.

U nadolazećim mjesecima krenut će pripreme za njegovu krunidbu koja će se održati u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja, što će ujedno biti i prva krunidba britanskog monarha ikada nakon što je njegova majka vladala 70 godina, nakon svoje krunidbe 1952. godine.

Previous articleKijev počasno proglašen najboljim gradom na svijetu
Next articleVIDEO: Pašalić spasio Atalantu poraza golom u 93. minuti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here