Home Mozaik Kovčeg pao s neba u dvorište kuće: Zanijemili su kad su ga...

Kovčeg pao s neba u dvorište kuće: Zanijemili su kad su ga otvorili i odmah pozvali policiju

279
0

Kufer pun kokaina slučajno je sletio iz aviona na solarnu ploču kuće na otoku Sardiniji u Italiji. Četiri mjeseca nakon ovog incidenta policija je uspjela identificirati pilota koji je izveo ovaj neuspjeli manevar i uhititi ga.

Na Sardiniji pada kiša kokaina, pisali su talijanski mediji o događaju s kraja ožujka prošle godine, prenosi Guardian. U ruke dilera u mjestu Baratili San Pietro trebao je sletjeti kovčeg napunjen s 8,5 kilograma kokaina, no on se slučajno našao u dvorištu kuće i razbio solarnu ploču.

Čuli smo jak udarac pa smo odmah pozvali policiju koja je pronašla ovaj kofer pun kokaina, rekli su vlasnici kuće o ovom događaju, a da je kokain dospio u ‘prave ruke’ njegova bi vrijednost na tržištu bila oko devet milijuna eura.

Policija je otkrila da je avion poletio iz Rima i nestao s radara za 20 minuta, točno u vrijeme kada je kružio iznad grada kako bi bacao robu.

Uz pomoć nadzornih kamera i svjedoka otkriveno je da je pilot 28-godišnji Francesco Rico iz Rima, koji je bogataše prevozio avionom, a uhićen je u luci Cagliari Elmas nakon povratka iz Njemačke.

Previous articleŠibenik: Boysi su upali na teren nakon utakmice pa napali i teško ozlijedili redara
Next articleUkrajinski mediji o utakmici: ‘Napadi Rijeke ukrajinske braniče tjerali u slijepu ulicu’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here