Home Mozaik Kristina nakon 6 mjeseci saznala strašnu istinu o dečku. Nije mogla ni...

Kristina nakon 6 mjeseci saznala strašnu istinu o dečku. Nije mogla ni sanjati da on ovo radi (VIDEO)

321
0

Kristina Abadir otkrila je uznemirujuću istinu o svom “dečku” s kojim je razgovarala pola godine. Shvatila je da ju je “Jay” prevario nakon što je iz Sydneya doletjela na Novi Zeland kako bi ga prvi put vidjela.

22-godišnjakinja je dogovorila spoj u noćnom klubu, no bila je ljuta, uzrujana i zbunjena kada se tip nije pojavio. U okrutnom obratu, otkrila je da je “čovjek” s kojim je razgovarala zapravo online prevarant – i to žena.

– Moji prijatelji i ja pratili smo broj mobitela koji mi je dao i uspjeli smo pronaći ime osobe s kojom je taj broj povezan – rekla je australska influencerica za portal 7Life.

Mlada dama s više od 1,9 milijuna pratitelja povezala se s “Jay” tijekom svojih prijenosa uživo na TikToku. Privukle su je njegove fotografije i par je počeo svakodnevno razgovarati.

Tiktokerica je bila uvjerena da je njezin online “dečko” stvaran jer je također provodio vrijeme na izgradnji povjerenja s prijateljima koje ona ima u stvarnom životu.

– Dopisivali smo se otprilike tri do četiri mjeseca prije nego što smo ozvaničili vezu – rekla je.

Par je naizgled jedno drugome uljepšao dane, no njihova je veza ubrzo postala toksična.

Kristina je primijetila da je “Jay” sve posesivniji i nasilniji. Pokušao bi kontrolirati kakvu odjeću nosi i s kojim prijateljima se druži. Također, njezin “dečko” odbijao je razgovarati putem video chata.

– Bilo mi je čudno jer mi je slao fotografije i snimke svog tijela, ali nikad lica. Međutim, poslao mi je audiosnimke na kojima pjeva i priča te snimke svoje odjeće. Mislila sam da je to normalno nakon što smo prekinuli. Neko vrijeme nije komunicirao putem videopoziva, a ja sam samo pomislila da možda više voli pisati poruke – objasnila je djevojka.

Ništa nije bilo tako sumnjivo sve dok Kristina nije pogledala Netflixov dokumentarac “The Girl That Didn’t Exist” koji govori o zloglasnom “phishingu” na internetu.

Shvatila je da “Jay” koristi fotografije drugog muškarca, koji je oženjen i ima djecu.

Kristina je uz pomoć svojih prijatelja uspjela ući u trag prevarantu pomoću njihovih mobitela.

Suočila se sa ženom koja ju je prevarila i na kraju se pomirila sa situacijom. “Jay” se ispričao influencerici koja je odlučila prekinuti cijelu priču.

Kristina je sada u sretnoj vezi s muškarcem kojeg je upoznala tijekom putovanja Novim Zelandom. Svoju vezu na daljinu pokušavaju održati dugim videopozivima svake večeri.

Nada se da će dijeljenjem svoje priče pomoći drugima u sličnim situacijama.

– Ako vam se netko sviđa online, uvijek ga zamolite za videopoziv ili FaceTime da vidite je li uopće tu. Dobro provjerite kome zapravo šaljete poruke – zaključila je Kristina

Inače, “catfishing” na engleskom je prijevara u kojoj osoba stvara lažni identitet na društvenoj mreži, obično ciljajući na određenu žrtvu. Može se koristiti za financijsku dobit, da se žrtva na neki način kompromitira, kao i kao način da se žrtva namjerno uznemiri ili da se ispune vlastite bolesne fantazije.

Previous articlePronađeno tijelo profesorice (66) u stravičnom stanju: Privedena dvojica 16-godišnjaka!
Next articleOvo je redovito viđao na majčinom grobu pa saznao jezivu istinu! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here