Home Mozaik KVARNER BIRRA: Postani pivski somellier i sudjeluj u degustaciji novog piva!

KVARNER BIRRA: Postani pivski somellier i sudjeluj u degustaciji novog piva!

1122
0

Postani pivski somellier i sudjeluj u degustaciji novog piva u petak, 9. veljače!
Nešto novo kuha se na Kvarneru, točnije u Rijeci. Novo lager pivo, u kojem će se moći uživati u skorašnjim proljetnim danima, spoj je kvalitete bavarskog pivarstva i nadaleko poznate kvalitete riječke vode, a svi zainteresirani mogu pomoći u njegovom stvaranju.

Neki su već iskoristili tu priliku pa su posjetitelji popularnog riječkog okupljališta Beertija, 1.2. imali priliku kušati novo kvarnersko pivo. U ugodnom društvu i pozitivnoj atmosferi posjetiteljima je ponuđeno više različitih okusa. Nakon degustacije imali su priliku odabrati okus koji smatraju idealnim za novo Kvarnersko pivo.

Osim glasovanja za najukusnije pivo, posjetitelji su se mogli fotkati s društvom u photoboothu, te će tako svojim šaljivim fotografijama sudjelovati u promotivnim aktivnostima novog branda.


Ako ste propustili priliku 1.2, nova je u petak, 9.veljače, također u Beertiji. Kaltenberg Adria, firma koja stoji iza ovog originalnog projekta, želi da novo Kvarnersko pivo bude blisko pivoljupcima s područja Kvarnera stoga svima pruža priliku da sudjeluju u njegovu stvaranju.

Pozivaju se svi zainteresirani da u petak (09.02) dođu na besplatnu degustaciju i odaberu idealan okus novog lagera. Ako želiš i ti prisustvovati degustaciji i na trenutak postati pivski sommelier prijavi se na FB stranici Kvarner Birra i dođi u Beertiju.

Previous articleJuričić: Gorgon ne ide u Kinu, dogovaramo Leovca i Grahovca, Božinov još na promatranju
Next articleBoras Mandić: Za ispriku građanima koji su čekali u koloni, dnevno i noćno skijanje za samo 10 kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here