Home Sport Leko: Iznenadili su nas na početku

Leko: Iznenadili su nas na početku

237
0

Nogometaši Hajduka su s minimalnih 1:0 slavili protiv Rijeke na rasprodanom Poljudu u utakmici 2. kola SuperSport HNL. Pogodak odluke postigao je Rokas Pukštas u 50. minuti utakmice. Na pobjedu Hajduka osvrnuo se trener Hajduka Ivan Leko koji nije krio zadovoljstvo.

“Bitna pobjeda. Dvije teške utakmice, u dvije najteže utakmice smo uzeli 6/6. Ostavili smo Rijeku bez šanse i dominirali. Jako sam zadovoljan jer smo htjeli odigrati na rezultat. Imali smo puno srca, ali i glavu. Sad se idemo proveseliti malo, a onda opet puno posla. Želimo biti bolji u svakoj utakmici”, rekao je Leko pa dodao:

“Iznenadili su nas na početku. Stavili su obranu od 5 igrača, malo su neke stvari prilagodili i trebalo nam je malo vremena da nađemo prostore koje možemo koristiti. Ali kad smo ih našli onda smo bili jako opasni. Odjidja i Moufi nisu spremni, ali morali smo se malo zakockati s njima. Treba im vremena, ali dobro je da su dobili minute u ovakvoj utakmici. Sada smo mirno, utakmicu po utakmicu.”

Previous articleJakirović: Skrivali smo se u prvom poluvremenu i samo čekali da završi, ljuti me to
Next articlePogledajte što je ovaj čovjek uhvatio u rupi: Onda ih je zbrinuo i napravio im kućicu, milina za dušu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here