Home Mozaik Lepa Brena ispričala je tužnu priču Aleksandre Prijović

Lepa Brena ispričala je tužnu priču Aleksandre Prijović

333
0
07.03.2023., Zagreb - Satiricko kazaliste Kerempuh. Predstava Lepa Brena Project. Sva lica Lepe Brene maestralno su prikazale cetiri glumice Jasna Djuricic, Jelena Ilic, Andjela Jovanovic i Jovana Belovic, te jedan glumac Vlada Aleksic. Dolazak Lepe Brene u kazaliste Kerempuh.

Pjevačica Lepa Brena (63) progovorila je o uspjehu svoje snahe, pjevačice Aleksandre Prijović (28) o kojoj u posljednjih par mjeseci bruji cijela regija, piše net.hr

Brena je Aleksandri velika podrška, a u emisiji ‘Blic dan’ progovorila je o snahinom trnovitom putu kroz koji je prošla.

“Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se sklupčala na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila dekom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vrijeme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da napravi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razumije kroz kakav je ona trnovit put prošla”, rekla je Brena.

Brena se emotivno povezala s Aleksandrinom teškom životnom pričom, a vrlo je ponosna i sretna na nju jer je uspjela i ostvarila bogatu glazbenu karijeru.

“Puno puta sam sjedila s njenom majkom i s njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za cijelu tu njihovu priču. Ona je žena, a nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Sretna sam što je uspjela. Majke kada udaju kćeri one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba proći njena kći i kakav je život”, poručila je pjevačica.

Brena je zaplakala na Aleksandrinom koncertu, a razlog je taj što se prisjetila kroz što je sve njezina snaha prošla, prenosi Blic.

“Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svjetlija i uspješnija, a da sve ružno zaborave”, dodala je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here