Home Sport Lešković: Svi smo dali sve od sebe, ali nismo zabili gol

Lešković: Svi smo dali sve od sebe, ali nismo zabili gol

1418
0
IMG_0746
foto: andrej turina

Mreža Rijeke drugo kolo zaredom ostala je netaknuta. Nakon Dinama riječki braniči zaustavili su i ofenzivni potencijal Hajduka što je bio prvi preduvjet za ostati neporažen u 138. jadranskom derbiju.

– Prije svega bila je to borbena i agresivna utakmica. Dobili smo rano taj crveni karton nakon kojega smo znali da će biti teško ali čekali smo svoju priliku… Posljednjih pola sata imali smo isti broj igrača ali nismo uspjeli postići pogodak iako smo dali sve od sebe. Hvala svim navijačima što su došli, napunili stadion i napravili ovakav ambijent – rekao je Marko Lešković.

Gotovo 50 minuta s igračem manje uvelike je ostavilo traga na momčadi Rijeke koja se fizički istrošila i ostala bez svježine za završni juriš po tri boda.

– S igračem manje smo teško dolazili do prilika, lopta je teško dolazila do napadača, ali nema se što ikome zamjeriti. Svi su dali sve od sebe, ali to je bila takva utakmica u kojoj nema puno prilika. Mi smo imali Roshijevu u završnici i da nije bilo bloka bio bi to čisti pogodak – zaključio je središnji branič Rijeke.

Previous articleOMNIA Centar za strane jezike uskoro otvara vrata
Next articleŠto nas sve očekuje na 9. Riječkim stepenicama?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here