Mozaik

LET 3 najavljuje pakao rocka, Mrle doživio ukazanje

LET 3 najavljuje pakao rocka, Mrle doživio ukazanje

Riječka rock grupa Let 3, na njima poznat način, najavljuje zagrebački koncert koji će se održati u sklopu Antenaplugged u srijedu, 29. siječnja 2014. od 21 sat u zagrebačkom Green Goldu. Besplatni koncerti Antene Zagreb treću godinu zaredom poklon su vjernim slušateljima.

“Koncepcija ovog koncerta je biti potpuno prazne glave i tijela tako da je nemoguće na bilo koji način utjecati na nas, u smislu manipuliranja nepoželjnim političkim, vjerskim, brzopoteznim, brzopletim, elektrodistribucijskim, telekomunikacijskim i sveopće negativnim energijam, a isto očekujemo od publike!” – izjavio je Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3.

Osebujni rockeri posljednjih dana u kreativnom zamahu rade na novom studijskom albumu od kojeg očekuju mnogo a Mrle je imao i ukazanje kako će album zvučati.

“Usnuo sam noćas, nakon dugo vremena, dva naša stara prijatelja: janjce Zvonu i Bobana. Donijeli su mi svaki po litru svježeg kozjeg mlijeka. Popio sam odmah jednu, a nakon ugodnog ćaskanja o aktualnim temama i drugu litru mlijeka. Nakon toga izišlo je iz mene u obliku dukata sedam kila čistog zlata. Iznenađen tako … što me snašlo?” – upitao se Mrle i nastavio: “Napregnuh se još jednom, kad mi kao trakavica grunu zlatni lanac pa se omota oko kuće 16 puta … u to došla baba ljuta, udara po glavi … i tu se budim … otišo sam odma do susjede vračare da je priupitam o čemu je riječ? Rekla mi je da zveket zlata označava neki bučni posao, npr. rad u željezari, brodskoj strojarnici, pilani, a da je ovako velika zlatna trakavica koja se omotava i uvlači u svaku kuću i potiče na divljanje isključivo predznak iskonskog “Rock & rolla” koji se ponovno vraća u naše krajeve. Inače Let 3 je trenutno u jakom kreativnom zamahu i radi na svom novom albumu, a ako je vjerovati vračarama, biti će to povratak u PAKAO ROCKA!”

Uz Let 3, na prvom od tri Antenaplugged ovogodišnja koncerta, nastupa i splitska grupa TBF. Ambasadorica koncerta, radijska DJ-ica Tamara Loos poručuje: “Koncert je besplatan za sve naše slušatelje. Preporučamo što raniji dolazak u Green Gold kako biste osigurali svoje mjesto u ovom slavlju urbane glazbe!“

Midas

View Comments (2)

2 Comments

  1. DIVLJAK

    January 22, 2014 at 15:15

    Mrle je postao – ZLATNO TELE !

  2. Putnik

    January 23, 2014 at 08:27

    A jadni ljudi. Pa dosadili su vec valjda svima osim sebi samima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

FOTO: Kroz bajku do škole – oslikane stube Malika Tintilinića

spFebruary 18, 2019

Opatija spremna za najluđi vikend Pusta uz Balinjeradu, Maškarani klapski maraton i Lumberov tanac

spFebruary 18, 2019

Javna tribina: Važnost hrvatskog jezika u prevoditeljstvu

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Autotrolej izgorio i na Grobničkoj balinjeradi!

spFebruary 16, 2019

Šarena rijeka mališana „obojila“ je Korzo

spFebruary 16, 2019

Utrka karetima i Fritulijada u Omišlju

spFebruary 16, 2019

Maškarice danas ‘okupiraju’ Korzo

spFebruary 15, 2019

Koncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

spFebruary 13, 2019

Nakon rasprodanih predstava u Šibeniku i Zagrebu Sextra Large stiže i u Rijeku!

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.