Home Sport Liječnik rukometaša: Cindrić je odlično, Duvnjak ne baš

Liječnik rukometaša: Cindrić je odlično, Duvnjak ne baš

185
0

Luka Cindrić i Domagoj Duvnjak dva su rukometna reprezentativca koji se u ovim trenucima bore s koronavirusom, prenosi Sportklub.

Dva hrvatska vanjska rukometaša prije dva dana su dobili pozitivan nalaz i bili je jasno da otpadaju za prvi krug, no EHF je danas skratio samoizolaciju s 14 na pet dana pa je moguće da će njih dvojica možda zaigrati već 13. siječnja u prvoj utakmici protiv Francuske.

O njihovom trenutnom stanju komentar je dao liječnik reprezentacije Tomislav Kukin. ”Luka Cindrić je odlično, čak je bez ikakvih, ma i najblažih simptoma. Domagoj Duvnjak nije tako odlično, ali opet su simptomi ipak blagi”, rekao je Kukin pa prokomentirao nove propise EHF-a:“Igrač mora imati dva negativna PCR testa od kojih je prvi odrađen najmanje pet dana od početka simptoma i nakon drugog je igrač spreman za igru ako nema simptoma. Moram dodati da negativni test ne znači da je igrač sposoban za igru. To ćemo morati provjeriti jer igrač može i psihički i fizički biti u stanju da ne može igrati. No ovo je svakako povoljna vijest.”Hrvatska se nalazi u skupini C Europskog prvenstva s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom.

Previous articleProcurile nove mjere koje nam sprema Stožer!
Next articleArgentinci odbili Dinamovu ponudu, igrač poludio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here