Home Najnovije Like? Send – nova opcija na Facebooku

Like? Send – nova opcija na Facebooku

1474
0

Godinu dana nakon uvođenja opcije Like, najpopularnija društvena mreža današnjice Facebook predstavila je novu opciju jednostavnog naziva Send. Send služi za lakšu razmjenu određenog sadržaja među korisnicima i mijenja dosadašnju opciju Email to the friend.

Već dulje vrijeme Facebook omogućava grupiranje prijatelja, ali sad opcija Send znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju s tim grupama.

Naime, do sada je većina članaka i sadržaja na webu nudila mogućnost da se pritiskom na Like taj sadržaj prikaže na našem Zidu (Wall), odnosno prikaže ga svim našim prijateljima na Facebooku.

Također smo mogli kopiranjem internetske adrese (URL) podijeliti sadržaj koji se nalazi na njoj s određenim prijateljem na Facebooku. Opcija Send sada nam pak omogućava dijeljenje tog sadržaja s unaprijed definiranim grupama prijatelja.

Opciju Send trenutačno podržava svega stotinjak web stranica, kao što su primjerice Gilt Groupe, 1-800-Flowers, The Wall Street Journal, Orbitz, Last.fm, The Huffington Post, People.com i Washington Post. Međutim, svaki klik na Send također se uračunava u broj lajkova te stranice.

Kod za Send dostupan je preko web stranice Facebook Developer. Kao i s gumbom za Like, potrebno je generirati samo nekoliko linija koda kako biste ga stavili na svoje stranice.

Hoće li Send doseći popularnost opcije Like tek ćemo vidjeti.

Uostalom, sami isprobajte ovu mogućnost slanjem ovog članka prijatelju ili grupi prijatelja na Facebooku i kliknite na Send. (net.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here