Home Sport Lineker komentirao dvije maserke Ronaldove noge: Sreća da ih nema tri!

Lineker komentirao dvije maserke Ronaldove noge: Sreća da ih nema tri!

116
0
0a0d6ac2 25a2 4b5e 851f 4fd8a7987035
X

Cristiano Ronaldo i Portugal doživjeli su šokantno ispadanje s Europskog prvenstva nakon što su ih u četvrtfinalu porazili Francuzi boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3). Ovaj poraz označava kraj još jednog poglavlja za najveću portugalsku nogometnu zvijezdu, koja se na svom šestom europskom prvenstvu oprostila bez postignutog gola u regularnom dijelu turnira.

Ronaldo bez gola u svojoj posljednjoj europskoj avanturi

Ronaldo je u utakmicama protiv Češke, Turske, Gruzije, Slovenije i Francuske ostao bez pogotka, iako je bio precizan tijekom raspucavanja jedanaesteraca protiv Slovenije i u jučerašnjem porazu protiv Francuske. Ovaj neuspjeh vrlo vjerojatno znači kraj Ronaldove karijere na europskim prvenstvima, budući da je već napunio 39 godina.

Portugalski mediji već su dugo vremena postavljali pitanje o Ronaldovom mjestu u startnoj postavi, dok je novinar Daniel Riolo, koji na platformi X (bivši Twitter) ima više od 600.000 pratitelja, otvoreno izjavio da je Ronaldo više uteg nego korist za portugalsku reprezentaciju.

Rasprave oko Ronaldove izvedbe

Ronaldo je na ovom turniru odigrao po 90 minuta u prve dvije utakmice, dok je u posljednje dvije igrao po 120 minuta, osim protiv Gruzije gdje je zamijenjen u 66. minuti. Iako je izdržao sve napore, mnogi mediji i novinari dovodili su u pitanje njegovu stvarnu korisnost za momčad.

Prije ispadanja Portugala, na BBC-u je emitirana utakmica iz koje su engleski mediji izdvojili jedan poseban trenutak. Tijekom govora izbornika Roberta Martineza svojim igračima, stručni komentatori Rio Ferdinand i Gary Lineker zabilježili su neobičnu scenu na travnjaku.

Kontroverzna scena na travnjaku

Njegove noge masiraju dvije maserke. Što se ondje događa? Jedna na svakoj nozi,” primijetio je Ferdinand.
Lineker je na to odgovorio: “Sreća da ih nema tri.”
Ova replika Linekera, koju su engleski mediji definirali kao sirovu šalu sa seksualnom konotacijom, izazvala je rasprave na društvenim mrežama o njenoj umjesnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here