Home Vijesti Linić: HSLS gori od HDZ-a

Linić: HSLS gori od HDZ-a

1069
12

Vrijeme je da se krene u nove izbore, naglasili su danas u Rijeci saborski zastupnici SDP-a koji su posebno bili oštri prema HSLS-u, koalicijskom partneru HDZ-a, s kojim su međutim SDP-ovci u koaliciji u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji.
– Ljudi iz HSLS-a cijelo vrijeme govore da su za poduzetnike i radnike, a evidentno je da je politika Vlade Jadranske Kosor protiv i jednih i drugih. Odgovornost u ovom trenutku za blaćenje i osiromašenje građana Hrvatske je na koalicijskim partnerima, a ne na Jadranki Kosor, izjavio je Linić na današnjoj tiskovnoj konferenciji.

Riječki SDP-ovci naglasak su stavili i na rebalans proračuna koji premijerka opravdava cijenom referenduma o novom ZOR-u i poplavama u Slavoniji.

To je poigravanje s građanima Hrvatske i pokušaj da svoju krivicu prenesu na radnike i umirovljenike, koji su prstom pokazali na nesposobnost Vlade, naglasio je Slavko Linić koji je dodao kako će zbog pogrešne i bahate politike u 2010. i 2011. godini još pasti kupovna moć građana, a novca za mirovine i zdravstvo neće biti.

720 tisuća potpisa su pljuska je za Jadranku Kosor i njezinu Vladu, naglasili su riječki saborski zastupnici SDP-a. (rd)

12 COMMENTS

 1. Ajde tko se slaže samnom neka napiše ” Linić je lopov ” : )
  Da vidim koliko će Riječana to napisati.

 2. LINKE JE LOPOV .Llopovčina !!!!!!A ni ostali iz njegovove stranke ovdije u Rijeci nisu ništa bolji.

 3. ma nije…on se samo “snašao”….bio na pravom mjestu u pravo vrijeme…..”sposoban” političar doduše ne za rijeku al za sebe je

 4. VRIJEME JE I ZA IZBORE I U RIJECI. KAO ŠTO JE OVA DRŽAVA U BANANI RADI NESPOSOBNE VLASTI TAKO JE I NAŠ GRAD U BANANI RADI NESPOSOBNE VLASTI.
  ONO SVE ŠTO DRUG JOVANOVIĆ DANAS REČE NE VIDI DATO ISTO SE DEŠAVA I U SVOM GRADU.
  DRUŽE JOVANOVIĆU NITKO OD POLITIČARA U HRVATSKOJ TI NIJE RAVAN PO JEDNOSTRANOSTI

 5. Moro ovo je već plebiscit!
  Ni za statističku grešku.
  Zabole riječane za linića i ostalu bratiju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here