Home Najnovije Linić: Zar je očuvanje radnih mjesta govor mržnje?

Linić: Zar je očuvanje radnih mjesta govor mržnje?

727
4

“Mi govorimo o tome kako sačuvati radna mjesta, kako regulirati redovitu isplatu plaća i kako se boriti za standard građana. Zar je to govor mržnje”, upitao je Linić novinare u Saboru koji su ga tražili reakciju na tvrdnje HDZ-ovaca.

Svjestan je, kazao je, da njegovoj stranci građani zamjeraju nedovoljnu agresivnost i žestinu u obrani njihovih prava na kvalitetniji život u Hrvatskoj. Prema tome, dodao je, radije prihvaća ocjenu građana da bi SDP trebao biti još žešći protiv HDZ-ove vlasti, koja je, ističe, “sve ovo i uzrokovala”.

“Zato ne smatram da govorimo govorom mržnje, nego govorom opozicije koja se bori za promjenu načina života u Hrvatskoj”, poručio je Linić.

“HDZ-u smo za sve krivi, za loše stanje u Hrvatskoj, za organiziranje ulice, za crvenu boju”, rekao je, uvjeren da HDZ prebacivanjem odgovornosti na SDP zapravo prikriva svoje pogreške, nedostatke i neuspjehe. Novinare je zanimalo i kako komentira HDZ-ovu ocjenu da je za slučaj Purda bio odgovoran predsjednik države Ivo Josipović, te da su govor mržnje zapravo tvrdnje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da je za taj slučaj kriv kriminalni nemar HDZ-a.

“Kao što je to i predsjednik (Milanović) rekao, jedini krivac za to što se događa braniteljima, koji su progonjeni zbog izjava, je hrvatska vlada sa svojim nadležnim ministarstvima. Nisu učinili dovoljno, dapače nisu učinili ni osnovne korake da zaštite građane Hrvatske od takvih lažnih podmetanja za vrijeme njihovih mučenja u logorima”, smatra Linić.

Umjesto pravog krivca, HDZ i na ovom primjeru, dodaje, optužuje SDP.

“Krivi smo mi što želimo biti kritični, na kraju kriv je i predsjednik države Josipović”, rekao je te poručio građanima da nađu prave krivce za sve što se događalo posljednjih 60 dana. (seebiz.eu)

4 COMMENTS

  1. za sdp je porazno da hdz kritizira i celu ovu krizu komentira linić ki je isti ko i ovi hdzeovci…nakral se je po riki i podilil se sa svojim pajdašima

  2. Je to govori onaj koji je spriječio opstanak Torpeda, koji je cijelo vrijeme kočio Luku i novce iz proračuna davao Vrhovniku koji je na kraju poslao u stečaj V. Lenac ,a mrski Sanader i HDZ ga spasili.

  3. shvati liniću da ste svi isti na hr političkoj sceni o čemu ti pričaš sve firme u tvom gradu su nestale uz glagoslov sdp-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here