Home Najnovije Livaja: Imat ćemo o čemu pričati cijeli tjedan

Livaja: Imat ćemo o čemu pričati cijeli tjedan

353
0

Marko Livaja postigao je jedan i asistirao za dva pogotka Hajduka koji je pobijedio Šibenik 3:2 u 27. kolu SuperSport HNL-a. Šibenik je golovima Ivana Dolčeka i Zorana Kvržića osigurao dramatičnu završnicu, no Splićani su ipak stigli do tri boda na Šubićevcu. Livaja je komentirao utakmicu.

“Kontrolirali smo utakmicu 60 minuta i onda se dogodio period koji smo imali tijekom zadnje dvije sezone i u kojem smo pali, pa se vratili u svojih 16 metara, dopustivši Šibeniku povratak u utakmicu. Ali dobro, najbitnije je da smo uzeli tri boda i smanjili zaostatak za Dinamom. Sigurno ćemo imati o čemu pričati cijeli tjedan gledajući zadnjih pola sata”, rekao je Livaja za Hajduk Digital TV.

Livajin nastup zbog ozljede bio je upitan do zadnjeg trenutka. Na kraju je igrao i još jednom bio heroj splitske momčadi. “Dobio sam udarac na utakmici s reprezentacijom. Nisam trenirao šest dana. Jučer sam napravio lagani trening.

Osjećam bol, ali dobro, naviknuo sam na to. Nema problema”, odgovorio je Livaja, dodavši kako ga “nitko nije udario na bolno mjesto” pa “misli da je sve u redu te će nastaviti svoju terapiju”.

Livaja je komentirao nastup suigrača Jana Mlakara, kojem je asistirao za pogodak. “Rekao sam da mu je Šubićevac sretan. Igrao je, dao gol i obrambeno odigrao dobru utakmicu. Dobar je momak. Jako nam pomaže, sretan sam zbog njega. Znam koliko mu je pogodak bitan za samopouzdanje”, izjavio je Livaja.

Livajina druga asistencija bila je za Rokasa Pukštasa. “On je junior. S nama je dugo, ne igra na prirodnoj poziciji, no odlično se uklopio i to je pokazao svojim igrama. Nadam se da će nastaviti tako raditi, još više sazreti i dati nam još više”, komentirao je Livaja Pukštasa.

Prvi pogodak Šibenika postigao je Ivan Dolček, igrač Hajduka na posudbi u tome klubu. Livaja je s Dolčekom razgovarao na centru uoči početka drugog poluvremena. “Pa da, malo smo popričali. Nećemo govoriti o čemu.

Dolček ima kvalitetu, toga smo svjesni. Neke mu se stvari nisu poklopile. Nadam se da će iskoristiti dobar period u Šibeniku i da će na ljeto pokazati talent. Može napraviti razliku u Hajduku i bilo gdje”, zaključio je Livaja o Dolčeku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here