Home Najnovije Livaja se nakon devet mjeseci oglasio na društvenim mrežama!

Livaja se nakon devet mjeseci oglasio na društvenim mrežama!

147
0
livajasibenik
livajasibenik

Hajduk Split trenutno se nalazi na pripremama u slovenskom Bledu, gdje se momčad pod vodstvom trenera Gennara Gattusa intenzivno priprema za početak nove sezone. Prva službena utakmica ove sezone bit će protiv HB Torshavna s Farskih otoka, u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige. Susret će se odigrati na Poljudu 25. srpnja s početkom u 19 sati.

Prijateljske utakmice u Sloveniji

Hajduk je u sklopu priprema odigrao dvije prijateljske utakmice u Sloveniji. Prva utakmica protiv slovenskog Radomlja završila je porazom 1:0, dok su jučer remizirali s ukrajinskim prvakom Šahtarom 1:1. Ove utakmice poslužile su kao važan test za momčad i prilika za Gattusa da procijeni formu i uigranost svojih igrača.

Novi dresovi i suradnja s Adidasom

Ovo ljeto donijelo je promjenu generalnog dobavljača opreme za Hajduk, koji je sklopio ugovor s Adidasom. Na utakmici protiv Radomlja, Hajduk je prvi put igrao u novim dresovima, što je izazvalo veliku pažnju među navijačima.

Povratak Marka Livaje na društvene mreže

Predstavljanje novog dresa bio je povod da se na društvenim mrežama prvi put nakon devet mjeseci oglasi najbolji igrač kluba, Marko Livaja. Livaja je na svom profilu objavio dvije fotografije u novom domaćem dresu uz poruku “Ajmo prgava familijo! 24/25”. Njegova objava izazvala je veliku reakciju, prikupivši sedam tisuća reakcija i 80 komentara u samo 20 minuta.

Livaja rijetko aktivan na društvenim mrežama

Napadač Hajduka rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a posljednji put to je učinio u listopadu prošle godine kada je službeno objavio da se oprostio od hrvatske reprezentacije. Njegova nova objava izazvala je veliki interes među navijačima i pokazala koliko je važan za klub i njegove fanove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here