Home Najnovije Livaja: Torcida? Dobro, to je sve normalno

Livaja: Torcida? Dobro, to je sve normalno

159
0

Lokomotiva je u 27. kolu SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1 golovima Roberta Mudražije u 26. i 60. minuti. Hajduk je od 24. minute igrao s igračem manje nakon što je Dino Mikanović dobio dva žuta kartona. Marko Livaja je par minuta prije drugog gola Lokomotive promašio penal, a u 96. minuti ublažio je poraz domaćina krasnim golom škaricama.

Igrači Hajduka su na kraju susreta otišli do sjevera pozdraviti Torcidu, a u tom se trenutku s istočne tribine zaorilo: ”I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku.” A zatim i ”Ja te volim, Hajduče”. Torcida se, pak, nije pridružila pjesmi. Izviždala je Istok, a šutnjom prema igračima pokazala je što misli o igri Hajduka. Neposredno prije nego što su igrači došli pred Torcidu, sa Sjevera je na atletsku stazu doletjelo nekoliko baklji. Livaja je komentirao reakciju Torcide:

“Dobro, to je sve normalno. Ključni moment, boriš se za prvenstvo, euforija, vruće glave. To je sve normalno, dio nogometa. Normalno da su reagirali. Mi moramo gledati sebe, izvući pouku iz ove utakmice i da više ne radimo ovakve greške.”

Sad slijedi reprezentativna pauza. Livaja kaže da će biti teško čekati dva tjedna do iduće utakmice.

”Sigurno će biti teško. Imamo 15 dana da radimo, da se poboljšamo. Nadam se da ćemo izvući pouku iz ovoga i vratiti vjeru navijača i svih oko kluba da možemo biti prvaci. Mislim da ova ekipa ima kvalitetu. Pokazali smo to i s igračem manje, stvorili smo dosta šansi. Nadam se samo da ćemo ući 100% u ovih devet kola do kraja”, zaključio je Livaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here