Home Najnovije Luka Božić odbio igrati za reprezentaciju. Umoran je.

Luka Božić odbio igrati za reprezentaciju. Umoran je.

121
0
maxresdefault 2024 06 06T122049.841
Screenshot

Hrvatska košarkaška reprezentacija započinje svoju borbu za ulazak na Olimpijske igre u Parizu, suočavajući se s izazovima i nadama na kvalifikacijskom turniru u grčkom Pireju od 2. do 7. srpnja. Izbornik Josip Sesar objavio je popis od 17 igrača koji će predstavljati zemlju u ovoj ključnoj fazi natjecanja.

Međutim, jedno od primjetnih izostanaka s popisa je dvostruki MVP ABA lige, Luka Božić. Razlog za njegov izostanak otkriven je u nedavnom razgovoru između Božića i izbornika Sesara. Božić je izrazio želju da preskoči kvalifikacijske utakmice, ističući umor od naporne sezone i potrebu za odmorom kako bi se fizički i mentalno oporavio.

Unatoč ovom izostanku, reprezentacija ostaje snažna i motivirana. Sesar je izrazio optimizam i entuzijazam za predstojeće pripreme, ističući spremnost svih igrača na popisu. Dodatno, po povratku iz NBA-a, Dario Šarić i Ivica Zubac priključit će se momčadi, pružajući dodatnu snagu i iskustvo.

Kvalifikacijski turnir donosi izazovnu konkurenciju, s protivnicima poput Slovenije i Novog Zelanda u skupini A, te Egipata, Grčke i Dominikanske Republike u skupini B. Samo će pobjednik turnira osigurati svoje mjesto na Olimpijskim igrama.

Hrvatski navijači će pažljivo pratiti svaki korak njihove reprezentacije, nadajući se da će se njihovi košarkaši izboriti za poželjno mjesto na Olimpijadi u Parizu. Dok se ekipa priprema za izazovne dvoboje u Pireju, navijači pružaju svoju podršku i vjeruju u uspjeh njihovih heroja na terenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here