Home Mozaik Madona oduševila Budvu

Madona oduševila Budvu

290
0

Sinoć je kraljica popa Madonna održala pretposljednji koncert u okviru svoje aktualne europske Sticky & Sweet turneje pred odlično popunjenim koncertnim prostorom (istina, za nekih trideset posto manjim nego lani kad su nastupili Rolling Stonesi) pokraj plaže Jaz u Budvi. Iako je oko 19 sati priprijetila kiša, nebo se ipak smilovalo i u 21.45 sati Madonna je trijumfalnim ulaskom na scenu počela fenomenalan koncert koji je potrajao oko sat i pedeset minuta. Sve je kasnilo oko 45 minuta da bi se omogućilo svim gledateljima koji su kupili ulaznice da stignu na početak nastupa budući da je došlo do neopisivog prometnog kolapsa. Koncert je bio mnogo životniji od onog u Beču koji je održala u utorak i koji je od mnogih ocijenjen kao prilično rutinski i hladan.

    Madonna je stigla u Budvu iz Pariza tijekom popodneva, ulaz za publiku otvoren je oko 18 sati, a u 20 sati na scenu je stupila švedska pop zvjezdica Robin, osobni Madonnin izbor, čiji je nastup potrajao oko pola sata. Nekoliko sati prije početka koncerta u prodaji je još bio izvjestan broj ulaznica, njih oko tisuću, koje je organizator ostavio za one koji su se za koncert odlučili u posljednji tren. Neviđena gužva vladala je po cijelom crnogorskom primorju, pogotovo oko prehrambenih potrepština i parkiranja. Avionski letovi za Budvu iz raznih lokacija već su danima potpuno rasprodani iako su linije pojačane.

    Publika je raspolagala s 300 kemijskih WC-a i dva velika parkinga, na usluzi je stajalo sedam ekipa hitne pomoći. Nakon koncerta uslijedilo je mukotrpno izvlačenje iz automobilskog kaosa i dugi povratak kući, nekih dvanaest sati do Rijeke. Posljednji koncert na europskoj turneji Madonna će održati sutra, 27. rujna, na Olimpijskom stadionu u Ateni.

    Madonnin koncert je odlična reklama za mladu crnogorsku državu i njen turizam. Od ulaznica tvrde da su zaradili dva milijuna eura, a od noćenja, benzina i prodaje prehrambenih proizvoda i pića oko sedam milijuna eura. Ako je i istina da su Madonnu platili sedam milijuna eura, Crnogorci su ipak debelo na dobiti, i financijski i reklamno. Nakon prošlogodišnjeg koncerta The Rolling Stonesa i ovogodišnjih Lennyja Kravitza i Madonne, Budva stvarno može dobiti koji god koncert poželi. Za iduću godinu govorka se o U2 i Robbieju Williamsu…(vinko peršić)

Previous articleFlorijana na Kontu
Next articleSelect Eurobond najbolji hrvatski investicijski fond u ovoj godini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here