Home Vijesti Majk Mažuran joj je prvo unakazio lice, pa htio obrisati lice solnom...

Majk Mažuran joj je prvo unakazio lice, pa htio obrisati lice solnom kiselinom

1335
1

Majk Mažurana, koji je ljetos izronio iz zaborava, trenutno boravi u pritvoru gdje je optužen za dvije otmice i teško ozljeđivanje koje je prouzročilo trajnu unakaženost majke njegova malodobnog sina. Prema pisanju Večernjeg lista, u istrazi je ispričao mnogo blažu verziju priče od napadnute žene. Čak je tvrdio da se nakon događaja pokušao baciti s mosta na Rječini, ali se predomislio i javio policiji nakon što je ženu odveo u bolnicu.

U srpnju ove godine Mažuran je partnerici, nakon što su imali spolni odnos u automobilu, iznenada stavio cijev pištolja u usta i počeo je vrijeđati te prijetiti da će je ubiti zbog nevjere. Žena se opirala, no vezao joj je ruke lisičinama iza leđa i, ne prestajući s prijetnjama, automobilom krenuo prema šumi na Pulcu, gdje joj je pokazao noževe i crne vreće za smeće u koje će spremiti dijelove njezina tijela jer će je sasjeći. Potom ju je kuhinjskim nožem nazubljene oštrice sedam puta duboko zarezao po licu nanijevši joj rezne rane lica i potkožja dužine 12 cm, od kojih tri sežu do kosti i živaca.

Kako je obilno krvarila, Mažuran joj je ponudio da se obriše majicom tvrdeći da je natopljena alkoholom, no žena je, iako je bila u šoku od straha i trpjela jake bolove, po mirisu osjetila da majica nije natopljena alkoholom već – solnom kiselinom i odbacila ju je. Nekako ga je nagovorila, obećavajući da će reći kako je stradala u prometnoj nesreći, da je odveze do bolnice. (večernji list)

Previous articleUhvaćen provalnik iz hotelskih soba
Next articleŽupanija usvojila proračun

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here