Home Mozaik Majka zaplakala pa pokazala rane na licu svoje kćeri: Počela goriti, a...

Majka zaplakala pa pokazala rane na licu svoje kćeri: Počela goriti, a za sve je krivo ovo voće (VIDEO)

199
0

Jedna majka odlučila je izdati upozorenje drugim roditeljima nakon što je sok od limete izazvao teške opekline na licu njezine kćeri.

Sabrina Miller prije utakmice nanijela je puno kreme za sunčanje na lice svoje kćeri. Djevojčica po imenu Kaylee igrala se na suncu kada joj je lice počelo peći, pa su se na njemu počeli pojavljivati ​​veliki plikovi.

– Plakala sam i pitala se što joj se događa – rekla je zabrinuta majka.

Tada je otkrila da je njezina kći dobila opekline zbog kemikalija u nekim namirnicama poput limete, limuna, celera i komorača.

Takva reakcija kože naziva se “opeklina od margarite”. Određene kemikalije koje se nalaze u ovoj hrani reagiraju s kožom i povećavaju osjetljivost na sunce. Prije nanošenja kreme za sunčanje, Sabrina je koristila agrume.

I sama je zadobila ove opekline koje opisuje kao opekotine vrućom vodom

– Ako ste ikada opekli ruke pod vrućom vodom, ili parom, ili nečim sličnim, takav je osjećaj – rekla je Sabrina.

Ovaj fenomen za Inside izdanje objasnio je dermatolog.

– Citrusno voće sadrži jedan sastojak koji pojačava osjetljivost kože na sunce. Nakon što se aktivira, može proći 24 sata da se stanje vrati u normalu, čak i ako operete kožu, rekla je dr. Doris Day.

Previous articleUžas na vjenčanju: Mladoj krv potekla niz noge, mladoženja požurio u pomoć i ugledao nešto odvratno (VIDEO)
Next articleBjelica želi Pavičića i Murića?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here