Home Mozaik Mama i tata su mu oteli mobitel, 16-godišnjak ubio cijelu obitelj

Mama i tata su mu oteli mobitel, 16-godišnjak ubio cijelu obitelj

151
0
Chuva Rs 3

Tri tijela držana su dva dana u kući prije nego što je pozvao policiju i priznao ubojstva

Bio je ljut jer su mu zaplijenili mobitel i računalo. Iz tog razloga je 16-godišnjak ubio svoje roditelje i sestru, njegovo godište. Zatim je bez imalo kajanja priznao ubojstvo. “Da mogu, sve bih ponovio”, rekao je tinejdžer koji je osobno nazvao policiju, objasnivši da je za masakr koristio pištolj svog oca, komunalnog redara. Dečko je uhićen u nedjelju u Sao Paulu u Brazilu.

Zaplijenjen mobitel

Prema izvješću istražitelja, ubojica je tvrdio da ima loš odnos sa svojim posvojiteljima. Potonji ga je nazivao neradnikom i za kaznu mu je oduzeo mobitel i računalo te ga spriječio da u školi drži prezentaciju. Tijela oca, Isaca Tavaresa dos Santosa, starog 57 godina, majke Solange Aparecide Gomes, stare 50 godina, i sestre Letícije Gomes Santos, stare 16 godina, pronađena su već u stanju raspadanja u obiteljskoj kući, u četvrti Vila Jaguara.

Istrebljena obitelj

Tinejdžer je hladnokrvno rekonstruirao događaje, objasnivši da je planirao ubojstva noć prije nego što su izvršena.

Prema njegovom iskazu, mladić je čekao oca da izađe iz kuće kako bi pokupio sestru iz škole. Rekao je da je već znao gdje taj čovjek drži skriveno oružje, pištolj kalibra 9 mm. Ispalio je probni hitac u madrac kreveta u spavaćoj sobi svojih roditelja. Zatim je čekao da mu se otac i sestra vrate. Muškarac je upucan u potiljak dok je bio u kuhinji. Dok je djevojku, koja je bila na gornjem katu kuće, ali je otrčala provjeriti kakva je to buka, pogođena u lice.

Nakon pokolja, tinejdžer je nazvao policiju

Prema svjedočenju, nakon prva dva ubojstva, 16-godišnjak je ručao u kuhinji u kojoj se nalazilo tijelo njegovog oca. Nakon toga je otišao u teretanu i vratio se kući prije dolaska majke. Kad se žena vratila, oko 19 sati, tinejdžer joj je otvorio kako bi mogla parkirati automobil u garaži. Solange je zatim prošla kroz dnevnu sobu i ušla u kuhinju. Tada je naišla na tijelo svog supruga. U tom je trenutku njezin sin ispalio još jedan smrtonosni hitac koji ju je ubio. Tek u nedjelju navečer, dva dana nakon smrti, tinejdžer je nazvao policiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here