Home Vijesti ‘Marijina farma’ ugašena u ponedjeljak, surađivala s voditeljem sirotišta iz Konga koji...

‘Marijina farma’ ugašena u ponedjeljak, surađivala s voditeljem sirotišta iz Konga koji je pobjegao nakon uhićenja Hrvata u Zambiji!

207
0

Udruga ‘Marijina farma’ s kojom je surađivao Emmanuel Kabongo, voditelj sirotišta iz kojeg je osmero Hrvata posvojilo djecu u Zambiji, ugašena je u ponedjeljak kako doznaje RTL od nekoliko izvora. Na čelu te udruge nalazila Riječanka Marija Ivaniš, inače kćer bivšeg zamjenika riječkog gradonačelnika Nikole Ivaniša koji je trenutno počasni predsjednik PGS-a.

Kabongo je u bijegu od kada je započeo slučaj s posvajanjem djece iz Konga. Naime, iz njegova sirotišta u Ndoli, osmero Hrvata je posvojilo djecu, nakon čega ih se tereti da su ih htjeli prokrijumčariti, piše Danas.hr.

U gradu Lubumbashi u Demokratskoj Republici Kongo u Africi nalazi se mala farma, vlasnika Emmanuela Kabonga Wa Cabonga koji je ujedno i predsjednik udruge civilnog društva Association pour le soutien des initiatives de développement (ASID), a koja je službeni partner ‘Marijine farme’.

Udruga ‘Marijina farma’ osnovana je u Rijeci prije nekoliko godina i kako joj je stajalo u opisu ‘okuplja humane ljude kako bi se iskorijenilo siromaštvo i spasila djeca koja umiru od gladi u Demokratskoj Republici Kongo’.

Previous articleProsječna dužina penisa se produžila 3 cm u 30 godina, stručnjaci tvrde “To je loš znak”
Next articleDanju inženjer, noću muški eskort za usamljene žene: 40-godišnjak tvrdi “Moja žena me podržava”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here