Home Mozaik Marina Perazić bez posla, hrane i krova nad glavom

Marina Perazić bez posla, hrane i krova nad glavom

272
1

marina perazicMarina Perazić proživljava najteže dane svoga života. Nekadašnja glazbena zvijezda nova je natjecateljica srpske Farme, a upravo prije ulaska u taj show je priznala koliko teško živi.

“Teško sam donijela odluku, ali muka me natjerala. Nemam para i za stvarno dobar honorar sam pristala na ovo. Ovo su teške okolnosti za mene” kroz suze priča seks ikona osamdesetih za srpski Blic.

Marina je sudjelovala i u prvoj sezoni showa, a jedna je od rijetkih koja je otvoreno priznala da se prijavala zbog gole egzistencije.

“Odavno sam dobila ponudu, ali bilo mi je teško odlučiti. Odlučujuće su bile financije. Jako teško živim u posljednje vreme, nemam svoju kuću, kćerkama sam iznajmila stan. Želim raditi, ali nemam što, želim pokretati projekte i završiti pjesme, ali nemam od čega. Doslovno sam se potucala po kućama, vidite koliko me boli pričati o tome. Jako sam emotivna i nemam šta kriti, a znam da nisam jedina koja tako živi, samo o tome ja govorim javno”, priznala je pjevačica, koja je bila poznata i po vezama s mlađim muškarcima.

I sada je, kaže, u vezi, ali zapravo traži nekoga tko će joj osigurati egzistenciju.

“To je sada moderno, a ja sam oduvijek imala mlađe. Severina i Ceca danas izazivaju pažnju svojim vezama, a meni je to bilo uobičajeno. Pa ja sam i djecu napravila sa mlađim muškarcem. Zanimljiviji su oni i zabavniji, ne treba meni netko da me guši i da me pretvori u domaćicu. Vani sam ostavila nekoga da me čeka, ali u stvari tražim bogatog frajera. Nije me sram priznati. Da ga nađem i da riješim sve svoje probleme”, rekla je Marina za Blic.

Previous articleJosip Brezovec uoči Dinama: Rijeka zna što želi (VIDEO)
Next articleU prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here