Home Sport Mario Pašalić i njegovi suigrači iz Atalante proživjeli su paklenu noć u...

Mario Pašalić i njegovi suigrači iz Atalante proživjeli su paklenu noć u hotelu uoči utakmice. Mnogi se pitaju je li to bilo slučajno?

245
0

Nogometaši Atalante večeras u 3. kolu Lige prvaka gostuju na Old Traffordu kod Manchester Uniteda, a prvu će noć u Manchesteru još dugo pamtiti. Talijanski mediji javljaju o ‘toplom dočeku’ kojeg su iskusili nogometaši Atalante u Manchesteru. Naime, noć uoči večerašnje utakmice s Manchester Unitedom (Arenasport 1, MAXtv, 21 sat) sigurno će još dugo pamtiti.

Sky Sport Italia tvrdi kako je igračima Atalante bilo nemoguće naspavati se prije važne utakmice jer se tijekom noći u njihovom hotelu čak pet puta aktivirao požarni alarm!

Cijelu je priču na društvenim mrežama potvrdila Roksana Malinovska, supruga Atalantinog igrača Ruslana Malinovskog.

‘Otkako smo došli u hotel, alarm se palio pet puta, svaki put maksimalno glasno. Mislite li da je to slučajnost? Ja ne. Tako topla dobrodošlica lokalnih ljudi je užasna. Nadam se da će naši navijači biti uz naše igrače na Old Traffordu i da će se isto ovo slučajno dogoditi igračima Uniteda u hotelu u Italiji’, napisala je Roksana.

Njenu su priču potvrdili i još neki gosti hotela.

‘Problem je kad odsjedneš u istom hotelu u kojem je i momčad koja igra protiv Manchester Uniteda. Noć uoči važne utakmice možeš doživjeti buđenje u 04:51, 05:00, 05:36 i 06:11! Protupožarni alarm…’, napisala je na društvenim mrežama jedna od gošća hotela.

Sigurno je samo da se Mario Pašalić i njegovi suigrači nisu naspavali, hoće li to utjecati na njihovu izvedbu večeras?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here