Home Biznis Marriott International otvara luksuzni resort na Kvarneru: Nude primamljive uvjete rada

Marriott International otvara luksuzni resort na Kvarneru: Nude primamljive uvjete rada

637
0
cres1

Marriott International, najprestižniji svjetski hotelski lanac, uskoro će otvoriti luksuzni resort na Kvarneru, odnosno na jednom od kvarnerskih otoka – Cresu. Ovaj ekskluzivni resort dio je Autograph Collection, poznat po svojim luksuznim i jedinstvenim destinacijama diljem svijeta. Resort ima 49 soba, dva vanjska bazena, plažno područje s barom, izvrsnu gastronomsku lokaciju i wellness centar. Sve ove pogodnosti pružit će nezaboravan boravak gostima.

Luksuzni resort na Kvarneru uz povezanost s lokalnom kulturom

Smješten na slikovitoj obali pitoresknog Cresa, hotel kombinira moderni eksterijer s inspiracijom iz tradicionalne creske arhitekture. Upotreba prirodnih materijala poput kamena i drva te naglasak na lokalnoj kulturi stvaraju autentičnu atmosferu prekrasnog Cresa.

Prilika za lokalnu zajednicu: Zapošljavanje i zazvoj

Osim što donosi luksuz i eleganciju, ovaj resort donosi i mogućnosti zapošljavanja i razvoja lokalne zajednice. Tvrtka Valdarke d.o.o., koja stoji iza investicije od preko 15 milijuna eura, vodi Nikola Avram, Cresanin s bogatim iskustvom u hotelijerstvu. Avram ističe važnost angažiranja domaćih radnika i pružanja vrhunskih uvjeta rada. S obzirom na to, hotel nudi konkurentne plaće, smještaj i hranu za svoje zaposlenike. Poseban naglasak je na konobarima koji će imati priliku zarađivati do 1500 eura mjesečno.

Primamljivi uvjeti rada

S otvaranjem pozicija za rad u hotelu, Autograph Collection poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave sa svojim životopisom na adresu info@theisolano.com. Trenutno je otvoreno 30 pozicija, a očekuje se da će hotel započeti s radom početkom svibnja. Službeno otvorenje planirano je za sredinu lipnja ove godine.

Prednosti lokacije za lukusni resort na Kvarneru

Prednost Cresa kao destinacije leži u njegovoj povezanosti s važnim zračnim lukama i gradovima. Povezanost ga čini privlačnom destinacijom za međunarodne putnike. Plovidba brodom od Krka do Cresa traje samo dvadesetak minuta, a otok je lako dostupan i putnicima koji dolaze kopnom, s obzirom na to da je povezan s kopnom mostom s Krka. Ova povezanost čini Cres atraktivnom destinacijom za posjetitelje iz različitih dijelova svijeta.

Uz luksuzne sadržaje i angažman na lokalnoj razini, Marriott International donosi ne samo turističku destinaciju, već i priliku za razvoj turizma i ekonomije otoka Cresa. Autograph Collection resort na Cresu obećava postati nezaobilazna destinacija za putnike koji traže spoj luksuza, autentičnosti i prirodnog ljepotu hrvatskog Jadrana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here