Home Vijesti VIDEO: Marš za bolju Rijeku

VIDEO: Marš za bolju Rijeku

946
3

Na današnjem prosvjednom skupu udruge ”VOX” Marina Miočića Stošića ispred Radio Rijeke okupio se veći broj građana. Miočić Stošić se u svom poznatom stilu osvrnuo na događaje povezane s ubojstvom Aleksandra Abramova ali i drugih oblika slučajeva ‘barbarskog nasilja’ u Rijeci i državi. S prosvjednog skupa je upućen apel gradskoj vlasti da se na svaki način obračuna s eskalacijom nasilja te je spontano pokrenuta inicijativa za sutrašnji prosvjedni ‘Marš za bolju’ Rijeku koji će se odvijati na relaciji Lovran – Crikvenica.

3 COMMENTS

  1. MIOČIĆ STOŠIĆ JEST DA JE POLITIČKI FRIK ALI NIJE NEUK ČOVJEK PA DA NEZNA DA ZA SIGURNOST U GRADU NIJE ODGOVRNA GRADSKA VLAST VEĆ POLICIJA ODNOSNO MUP. OČITO NEMA MUDA DA POKAŽE PRSTOM PREMA POLICIJI I OTVORENO KAŽE DA SU ONI I NJIHOV NERAD ODGOVONI ZA ESKALACIJU IZGREDA I KRIMINALA U RIJECI.

  2. Zato ti imas sansu umjesto njega ako je on u necemu pogrijesio. Budi hrabar jednom u zivotu i zini.

  3. antisresu
    što ti ne priznaš tko je odgovoran za javni red i mir u gradu? vojko obersnel ili policija? Jest da su i jedan i drugi oličenje nesposobnossti ali po zakonu o sigurnosti brine policija a ne gradska vlast. Osim ako nisi policajac pa braniš policiju ili još gore pišeš po forumuma dok kriminal cvate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here