Home Vijesti Maskirani torcidaši izazvali incident na A1. Policija objavila detalje, pronađene palice

Maskirani torcidaši izazvali incident na A1. Policija objavila detalje, pronađene palice

298
0

Došlo je do incidenta s navijačima na autocesti A1.

“Između čvorova Gospić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba privremeno je zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima, a kolona je 9 kilometara”, objavio je HAK oko 15.30 sati. “Kolona je od odmorišta Lički Osik do naplate Gospić u smjeru Dubrovnika (posljedica izvanrednog događaja)”, dodali su.

Oko 16 sati HAK je javio da je promet ponovno otvoren, ali da se i dalje vozi u velikoj koloni. Čitatelji nam javljaju da su u koloni čekali više od sat vremena.

Policija je objavila što se točno dogodilo.

“Oko 15 sati na odmorištu Jadova gostujući navijači Hajduka koji se kreću na relaciji Zagreb-Osijek izašli iz svojih vozila maskirani kacigama i odjećom te zaustavili promet. Mogući povod bio je sukob s navijačima Dinama koji putuju na utakmicu Šibenik-Dinamo u 18:30h na Šubićevac”, objavila je policija.

“Policija je poduzela mjere i radnje razdvajanja pravaca kretanja navijača: spriječen sukob navijača, bez postupanja policije, bez uporabe sredstava prisile, izdane naredbe uspostavljeno odvijanje prometa koji je bio u prekidu do 15:55 h, uz cestu pronađene palice”, dodali su iz policije.

Previous articleRobert Palikuča više nije sportski direktor HNK Rijeka
Next articleVIDEO: Srpska vaterpolistica zabila gol kakav još niste vidjeli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here