Home Mozaik Massimo promovira novi album u Stereo Dvorani

Massimo promovira novi album u Stereo Dvorani

1238
0

Najavljujemo pretpremijernu koncertnu promociju novog Massimovog albuma (www.massimo.hr) na kojoj ćete prvi moći doživjeti LIVE izvedbu svih novoobjavljenih pjesama. Naime, novi Massimov album pod nazivom „Sunce se ponovo rađa” je od ponedjeljka, 29.09. dostupan u hrvatskim CD shopovima.
Rijeka je već tradicionalni Massimov veliki fan i zato nam u Stereo Dvoranu dolazi održati prvi koncert u promotivnoj turneji.


Massimo promovira novi album u Stereo Dvorani

Nakon uspješnih albuma obrada „Vještina” (2004.) i „Vještina II” (2006.), na kojima je Massimo predstavljao svoje viđenje popularnih klasika, album „Sunce se ponovo rađa“ donosi novi materijal koji podjednako potcrtava obrade i autorske pjesme kao dokaz Massimove glazbene vještine.

„Traži me“, Massimu omiljenog Renata Zera, i „Indija“ slovenskog kantautora Jana Plestenjaka, dvije su pjesme koje su na ovom albumu dobile novo ruho. Uz posebne goste, Nenu Belana i Edina Karamazova, Massimo izvodi pjesme Arsena Dedića, Aljoše Šerića, Jana Plestenjaka, Lee Dekleve, Kaliopi, Ines Prayo, Eni Kondić, Zorana Predina, Renata Zera…

Dobar dio novog albuma nastao je u ozračju novonastale suradnje Massima i Aljoše Šerića iz grupa Ramirez i Pavel. Aljoša je napisao čak tri pjesme uvrštene s albuma, među kojima i “Ljubav!” koja je imala ulogu najavnog singla s albuma.

Album će se u prodaji naći u dvije verzije – uobičajenom CD formatu sa 11 pjesama i u ograničenoj nakladi. Izdanje u ograničenoj nakladi upotpunjeno je s dvije dodatne pjesme (obrada Z. Predina „O mladom studentu i udanoj ženi“ i obrada Đ. Balaševića „Život je more“), te snimkom koncerta održanog u kazalište Gavella, u rujnu 2006.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here