Home Vijesti Matejev otac se rasplakao u jutarnjem programu: Otkrio što je njegov sin...

Matejev otac se rasplakao u jutarnjem programu: Otkrio što je njegov sin htio napraviti kobne noći

226
0

Danas je deveti dan potrage za nestalim Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći 31. prosinca u Betonskoj dvorani u Beogradu.
– Nema ništa novo. Situacija je kako mi je rečeno na Božić, potraga se nastavlja. Hvala svakom policajcu. Potraga ide svojim putem, neke dileme su riješene. Nažalost, nema informacija koje svi očekujemo – rekao je Nenad Periš, otac Mateja Periša za Prvu TV.
Matejev otac misli da je kad je izašao iz lokala znao kamo želi ići.

– Što mislim, mislim sa 100 stranica. 100 posto sam uvjeren da je izašao iz lokala i htio negdje, nije bježao a da nije znao kamo ide. Kad je ugledao taksi, napravio je pokret rukom da ga zaustavi. Šteta što taksi nije bio besplatan. Da je ušao, rekao bi mu da me odveze na tu i tu adresu, ali možda nikad nećemo saznati – rekao je otac drhtavim glasom, u suzama.

Kako je naveo, Matejevi prijatelji rekli su mu da ne čita novine, jer ima mnogo laži.

– Ne daj Bože da su privremeno ostali bez prijatelja iz 1. razreda osnovne škole. Kažu mi da ne čitam informacije i objave, pratim samo MUP Srbije. Njegovi prijatelji su mi rekli da je bilo puno laži. Sada su primili krunu, oboljeli su. Mateju je ovo bilo prvi put da dolazi u Beograd, ne poznaje grad. Možda je nešto znao iz priče, ali nije poznavao grad – istaknuo je Perish.

Pariš ne gubi nadu da će pronaći sina i ne želi napustiti Beograd dok se to ne dogodi.

– A kamo da idem, kamo ću? Božić je, nadam se. Nadam se i tu ostajem – rekao je Pariš.

Previous articleVelika misterija riješena! Kineski rover prišao “kolibi na mjesecu”, pogledajte što je tamo snimio (FOTO)
Next articleStrašne zvijeri obojile rijeku u crveno: Ljudi izlaze iz vode osakaćeni, neki pronađeni u komadima (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here