Home Sport Mateo Hrvatin potpisao za Zamet!

Mateo Hrvatin potpisao za Zamet!

2688
0

hrvatinDanas je u prostoru Vip salona Centra Zamet održano službeno potpisivanje ugovora između RK Zamet i bivšeg hrvatskog reprezentativca Matea Hrvatina. Na potpisivanju su sudjelovali Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet, Vedran Babić – direktor RK Zamet i igrač Mateo Hrvatin. Ovo je Hrvatinov povratak nakon nekoliko sezano u matični klub u kojemu je proveo dugi niz godina, a 2009. godine se nametnuo tadašnjem izborniku Lini Červaru I u dresu hrvatske reprezentacije osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu koje se igralo u Hrvatskoj.

Vedran Babić – direktor RK Zamet:
– Pregovori s Hrvatinom nisu trajali dugo već smo se u kratko vrijeme uspijeli dogovoriti oko stavaka ugovora što samo govori kolika je bila Hrvatinova želja za povratak u klub u kojemu je izgradio svoje rukometno ime.

Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet:
– Mateov povratak u klub je smjernica nove uprave koja u svoje redove želi vratiti bivše istaknute prvotimce kako bi bili dio jedne nove priče. Hrvatinov povratak nam puno znači i želim mu još puno uspješnih trenutaka provedenih na terenu.

Mateo Hrvatin:
– Zahvaljujem upravi na povjerenju koje su mi ukazali, vidim da su se u klubu posložile mnoge stvari, a da budem iskren osjećam se kao prije 15 godina kada sam dolazio u Zamet i s jednakim žarom i željom dolazim na svaki trening!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here