Sport

Mateo Hrvatin potpisao za Zamet!

Mateo Hrvatin potpisao za Zamet!

hrvatinDanas je u prostoru Vip salona Centra Zamet održano službeno potpisivanje ugovora između RK Zamet i bivšeg hrvatskog reprezentativca Matea Hrvatina. Na potpisivanju su sudjelovali Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet, Vedran Babić – direktor RK Zamet i igrač Mateo Hrvatin. Ovo je Hrvatinov povratak nakon nekoliko sezano u matični klub u kojemu je proveo dugi niz godina, a 2009. godine se nametnuo tadašnjem izborniku Lini Červaru I u dresu hrvatske reprezentacije osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu koje se igralo u Hrvatskoj.

Vedran Babić – direktor RK Zamet:
– Pregovori s Hrvatinom nisu trajali dugo već smo se u kratko vrijeme uspijeli dogovoriti oko stavaka ugovora što samo govori kolika je bila Hrvatinova želja za povratak u klub u kojemu je izgradio svoje rukometno ime.

Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet:
– Mateov povratak u klub je smjernica nove uprave koja u svoje redove želi vratiti bivše istaknute prvotimce kako bi bili dio jedne nove priče. Hrvatinov povratak nam puno znači i želim mu još puno uspješnih trenutaka provedenih na terenu.

Mateo Hrvatin:
– Zahvaljujem upravi na povjerenju koje su mi ukazali, vidim da su se u klubu posložile mnoge stvari, a da budem iskren osjećam se kao prije 15 godina kada sam dolazio u Zamet i s jednakim žarom i željom dolazim na svaki trening!

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.