Home Sport Matija Frigan se oprostio od navijača: Ginuo sam za riječki dres i...

Matija Frigan se oprostio od navijača: Ginuo sam za riječki dres i uvijek ću biti ponosni Riječanin i navijač Rijeke!

234
0

Matija Frigan oprostio se od Rijeke na svojem Instagram profilu. Donedavni napadač Bijelih odlazi u belgijski Westerlo u transfeur vrijednom oko 6 milijuna eura. Već je i odabrao broj u novom klubu – 9.

‘Kako opisati ovih 12 godina od kad sam prvi put došao na Kantridu pa Rujevicu i moj put kroz Rijeku. Zahvaljujem se svima u klubu, mojim trenerima, suigračima, osoblju kluba, upravi kluba, djelatnicima kluba koji su bili uz mene u Rijeci, i naravno našim navijačima i Armadi na velikoj podršci koju su mi pružili u ovih 12 godina.

Zahvalan sam klubu što mi je pružio priliku da budem dio prve momčadi. Bilo je puno uspona i padova, ali pamtit ću samo one lijepe trenutke u Rijeci. Naravno najviše hvala mojoj obitelji, bez njihove podrške ovo ništa ne bi bilo moguće.
Ispred mene su novi izazovi i ciljevi i tome se radujem.

Ponosan sam na sve što sam napravio u Rijeci, što sam u svakoj utakmici pružio sve od sebe i ginuo za riječki dres. Rijeka me izgradila kao čovjeka i kao nogometaša i na tome sam zauvijek zahvalan. Hvala još jednom svima i vidimo se nekom drugom prilikom. Uvijek ću biti navijač Rijeke i ponosan Riječanin!’ napisao je Matija na svojem Instagram profilu.

Previous articlePomaknuo frižider i stavio ovo na to mjesto: Kada je otac vidio o čemu se radi, otišao je u… (VIDEO)
Next articlePijani Riječanin Volvom porušio čunjiće na autocesti i oštetio Volvo švedskog državljana!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here