Home Vijesti Milanović: Ja ću Vučića u Jasenovac odvesti za ruku!

Milanović: Ja ću Vučića u Jasenovac odvesti za ruku!

262
0

Predsjednik Milanović se danaa osvrnuo i na posljednje komentare srpskog predsjednika Vučića koji je komentirao da neće odustati od posjeta Jasenovu jer ga Hrvati ne mogu uplašiti.

“Dajte da prvo raščistimo tajming pada ukrajinskog aviona sa srpskim oružjem i Vučićeve eskapade. Činjenica je da je danima prije pada aviona Vučić pripremao svoj put u Jasenovac i da vjerojatno nisu namjerno srušili avion. Nije povezano jedno s drugim. No nije se radilo kako se trebalo raditi. Radilo se potajno preko posrednika. Bio sam detaljno o tome obaviješten cijelo vrijeme, ali nisam o tome govorio”, kazao je Milanović.

“Gospodin Vučić je to trebao službeno najaviti. To je normalno da se tako napravi. On je prvi srpski predsjednik koji je to tražio. Vučić u zadnje vrijeme vidim da balansira svoje izjave pa i oko tog mita da je u Jasenovu stradalo 700.000 ljudi, pa nije ni blizu. Šta 90.000 ljudi nije dosta? Ako želiš konkretan susjedski odnos, pa daj doprinesi tome”, rekao je Milanović.

“Što se tiče odlaska u Jasenovac, na kraju ću ga ja tamo odvest za ruku ako ne bude išlo drukčije”, dodao je Milanović.

“I pazite, govoriti da je hrvatska vlast ustaška. Pa baš nije. Ustaša ima jako malo u Hrvatskoj, ali četnika u Srbiji koliko hoćeš”, dodao je.

Previous articlePedofili sakrili kameru u prijenosni frižider pa snimali golu djecu u Rovinju
Next articleSAUCY – DJ event koji u u Rijeku, nakon dugo vremena, dovodi hip hop, old school, trap, drill, afrobeats i slične žanrove!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here