Home Vijesti Milanović o supruzi: Da je meni mama to napravila kad sam imao...

Milanović o supruzi: Da je meni mama to napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio

348
0

Zoran Milanović je danas u Vukovaru gdje polaže vijenac na grob pukovnika HV-a Marka Babića na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

Upravo daje izjavu za medije.

“Vidio sam da je Sanja, moja supruga napisala mail. Ostavila je brazdu, duboki trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama”, kazao je.

“Kriminalna organizacija Handžar media je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvodi Banožić. Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu. privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda”, rekao je Milanović.

“Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mail koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mail star dva tjedna koji je poslala gđa Musić Milanović u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama”, kazao je.

“Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno, pa i na svog sina”
“Zašto je Sanja imala potrebu istjerivati pravdu na transparentan način… To je njena stvar, ali i moja… Što radi Jutarnji s tim mailom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Što je sa zaštitom interesa maloljetnika. Za mene je to odrasli klipan niti tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par mjeseci. Kad je sve završila, imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to naprave… Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno. Pa i na svog sina. Zato ga i podbadam redovito. Fućkaš ti sve petice, ima i bitnijih stvari u životu.”

“Jučer popodne ženu mi zove Ana Hanžeković. Inače bih je prijavio SOA-i radi uznemiravanja, ovako je blokirana. Rekla je: “Znaš sprema se neki tekst, pa bi bilo dobro da odgovoriš odmah. Odmah HANZA medija dobiva mejl moje supruge, dok oni nisu ni znali da ikakav mejl postoji. Ja ga nikad ne bih objavio.”

“Pitat će te zašto imaš pet iz matematike. Jaka stvar, imati sve petice. Zezat će ga u klubu zbog toga. Mislim, bit će štreber najobičniji, ne? To ti je kad si dobar učenik. Smatram da je ovo gubljenje vremena, mislim da je naš mali trebao ići u privatnu školu. Nek’ ispitaju kako je školu prošao glupi Bane (op. a. ministar Banožić).”

“Super-odlikaša ima jako malo u gimnazijama. Nije baš da svatko ima sve petice. Ja na to gledam posprdno. Uvijek su mi bili sumnjivi takvi tipovi.” Upitan zašto je supruga mail slala sa službene adrese, kazao je: “Nema drugi. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri završit ćete na respiratorima”.

O BiH
“U BiH počinje izborni proces. Što sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu ko’ Boško Buha. Ja sam napravio sve, Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo. Ja sam tamo bio. Postoji šira slika, postoji bolest kao hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti. U Bosni se događa visoki tlak.”

Previous articleMuškarac se probudio s ujedom na vratu – umro nakon mjesec dana! Prvi smrtni ishod nakon 1954!
Next articleU bolnici preminuo pješak kojeg je na Belvederu pregazio pijani vozač

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here