Home Vijesti Milanoviću Dubrovnik važniji od Rijeke, Komadinina ostavka pitanje dana?

Milanoviću Dubrovnik važniji od Rijeke, Komadinina ostavka pitanje dana?

706
4

Tek što se vratio s bolovanja, Komadinu su snašli novi problemi. Prvo se zamjerio kolegi Liniću koji je pokušao zaposliti svoje prijatelje s briškule, a konačan udarac je došao od premijera Milanovića koji je u subotnjem Jutarnjem listu definitivno pokopao Komadinine ambicije i najavu početka izgradnje ceste Rijeka – Žuta Lokva do kraja godine.

Komadina je ustvrdio kako je vladin prometni prioritet cesta do Dubrovnika, a ne autocesta do Žute Lokve.
– Taj projekt u ovom trenutku nije prometno najrealniji. Samo nas dovodi u neugodnu situaciju pred građanima južne Dalmacije, a posebno Dubrovnika. Prometno rješenje juga Hrvatske nedvojbeno je prioritet, jasan je Milanović čije riječi su novi udarac oslabljenom ministru čiji odlazak iz Vlade postaje sve izvjesniji.

Budući da se ne može vratiti na funkciju primorsko-goranskog župana, Komadinu će nakon ministarskog mjesta najvjerojatnije dočekati ono u saborskim klupama. (rd)

4 COMMENTS

  1. Na kraju je komadina ispao najposteniji,zna ono šta radi.Sad je očigledno da je ovoj vladi stalo samo do obožavanja,a ko još može dati glas iz ri za ove mi stvarno nije jasno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here