Home Vijesti Miletić po fejsu traži milodare

Miletić po fejsu traži milodare

7654
0

Bivši vjeroučitelj, a sada saborski zastupnik Marin Miletić se sinoć, putem objave na svom službenom Facebook profilu, obratio građanima za pomoć u financiranju njegove izborne kampanje.

Njegov Facebook poziv na doniranje njegove izborne kampanje prenosimo u cijelosti:

“Dragi ljudi, otvorio sam posebni račun za financiranje izborne kampanje. Kako je to i potrebno napraviti.

Želim transparentnost do kraja. Do svake lipe. Tako ću i voditi Grad kada preuzmem tu odgovornost. Želim pomoć – donaciju za kampanju od – malih ljudi. Od građana Rijeke. Od svakog poštenog čovjeka koji je prepoznao što ja donosim Rijeci: novu energiju, poštenje i stručnost tima. Ja gradim, previše je ionako onih koji ruše. A Rijeka se umorila od raznih rušitelja.

Okupio sam preko 40 ljudi. Taj krug zajedništva je u doslovnom smislu svakim danom – sve veći Vrhunski tim najrazličitijeg područja. Različitih svjetonazora i pogleda. Svima nam je ipak zajedničko ono temeljno: ljubav prema Rijeci, strast i energija, poštenje. To mi donosimo gradu. Prave promjene.

Ne želim ovisiti o nikome. Jer nikada i nisam dopustio da itko sa mnom upravlja. Želim biti slobodan. Ne želim dugovati nikome ništa. Ništa nikome niti ne obećajem. Obećajem jedino svima: rad, rad, rad i poštenje. I zato mi je potrebna vaša pomoć. Svih vas dragi moji ljudi, prijatelji, poznanici. Vjernici i agnostici, ateisti i tražitelji. Svi vi s kojima sam surađivao i radio punih 20 godina gradeći mostove zajedništva, dijaloga.

Sada mi treba vaša pomoć. Svaki doprinos je vrijedan. Svaku kunu ću uložiti u kampanju da donesemo pobjedu našoj Rijeci. Da Rijeka postane grad jednakih prilika za svakog građanina. Da se nikada više krucijalne odluke ne donose u zatvorenim uskim krugovima. Bit ću brana klijentelizmu i korupciji.

Zato mi pomozite. Vi ste moj vjetar. Vi ste moja snaga. S vama idem donijeti Rijeci novu energiju, poštenje i napokon – zajedništvo.

IBAN:
HR55 2402 0063 5000 2404 2
opis: donacija za kampanju Marina Miletića
Budi podrška promjeni!”, napisao je Miletić u svojem obraćanju građanima Rijeke.

Previous articleRadno vrijeme tržnica i parkirališta na Putničkoj obali za vrijeme blagdana
Next articleSimon Rožman: pogledajte intervju s trenerom Rijeke na oproštaju od 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here