Home Vijesti Milinović za smrt pred Hitnom optužio Komadinu

Milinović za smrt pred Hitnom optužio Komadinu

1018
3

Reforma hitne pomoći je dobra, a za slučaj na Krku odgovornost leži na Primorsko-goranskoj županiji i županu Zlatku Komadini, kazao je ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Darko Milinović na konferenciji za novinare u Ministarstvu zdravstva
‘Ministarstvo zdravstva ispunilo je sve zahtjeve Primorsko-goranske županije, a ta je županija bez znanja Ministarstva ukinula dežurstvo i župan Komadina je kriv’, sasuo je ministar Milinović ojađen mnogobrojnim kritikama na njegov račun zbog reforme hitne pomoći nakon što su u nekoliko dana od njezinog početka život izgubile dvije osobe, prenosi tportal.


Darko Milinović

‘Ista priča kao u Primorsko-goranskoj županiji je i u Istarskoj, ali samo se o prvoj priča. Neću dozvoliti da si župani kad Ministarstvo napravi nešto dobro to prisvajaju, niti da okrivljuju Ministarstvo kad su oni krivi’, poručio je Milinović i zaključio da se iz dokumenata o ovom slučaju objavljenih na internetskim stranicama Ministarstva, ‘vidi da je sada car gol i da je istina izašla na vidjelo te da su zbog toga i tamošnji obiteljski liječnici odustali od ranije najavljenog štrajka’.

Reformu hitne medicinske pomoći, uključujući 128 novih potpuno opremljenih vozila, ministar i potpredsjednik Vlade te HDZ-a istaknuo je kao jedno od postignuća u svojem mandatu, a kojima se želio pohvaliti pred javnošću s obzirom da kako je i sam rekao ‘sutra počinje i službena kampanja za parlamentarne izbore pa će se s novinarima sretati negdje drugdje’, kaže Milinović.

3 COMMENTS

  1. Milinoviću.Kako možeš tvrditi da je Komadina kriv za smrt čovjeka na Krku. Pa on je za još jedan most za Krk. Čak će i
    željeznica tamo doći! Drugarica Durić je odmah tvdila da hitna nije kriva i zaslužila je 8. mjesto na listi. Za sve si Ti Milinoviću
    kriv. Evo čak i riječki HDZ mudro šuti i potvrđuje da si Ti ministre kriv.

  2. Ja radim u zdravstvu u nazalost to sta je reako Milinovic stoji. Ovaj grad i zupanija su odgovorni za nase stanje koa i proracun.

    Svaki dan u zdravstvu cujemo samo prstu prema Zagrebu tko god da je na vlasti, a nespostobnost ljudi koji vode grad i zupaniju ne dolazi u pitanje.

    Male politicke igrice lokalne partije su doveli do ovog tragicnog cina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here