Home Sport Mišković: Ne odustajemo od zacrtanog programa

Mišković: Ne odustajemo od zacrtanog programa

574
0

Okupilo se jutros u klupskim prostorijama vodstvo riječkog nogometnog prvoligaša. Nakon 15-minutnog sastanka zaputio se predsjednik Damir Mišković u pratnji dopredsjednika Dejana Šćulca, sportskog direktora Srećka Juričića i trenera Elvisa Scorije put svlačionice. O sadržaju polusatnog razgovora s igračima novinare je izvijestio sam Mišković.

Riječ je o redovnom sastanku kakve održavamo pred važnije utakmice. Nije bilo ničeg strašnog ili bombastičnog. Idemo naprijed s našim programom i spremamo se za pobjedu nad Hajdukom. Previše se toga piše posljednjih dana i o onome što je istina i onome što nije. Naš program je jasan, izrekao sam ga u pravom intervjuu prošloga ponedjeljka. Postalo je smiješno kako se trenera, igrače ili mene hvata za svaku riječ. Ono što sam izjavio za Radio Rijeku i Novi list prije sedam dana to stoji, a sve ove bombastične priče i izjave samo su kreacija novinara i ponekih ljudi koji ne žele dobro nama i klubu. Počela su se povezivati s Rijekom imena nekih trenera, a to nema veze s istinom. Ne znam, možda će doći Mourinho. Pojedini novinari to koriste želeći napraviti skandal. Imamo kvalitetne igrače, kvalitetnog trenera i struku te dugoročni program od kojeg ne odustajemo, kazivao je Mišković.

Nije želio komentirati sudačke odluke u Zaprešiću, dijelom i iz razloga što sporni trenuci nisu dostupni javnosti.

Nemam gdje pogledati sporne situacije. Ali na stranu sudačke odluke, ne treba se na to navlačiti. Mi trebamo gledati sebe, ići naprijed i pobjeđivati. Uvjeren sam, prva domaća pobjeda će biti protiv Hajduka. Momčad je motivirana i željna uspjeha. Zahvalni su navijačima, posebno Armadi, na podršci, završio je u optimističnom tonu Mišković.

A stadion je uoči 113. Jadranskog derbija pretvoren u gradilište. Nakon jučerašnjeg prekida zbog vremenskih neprilika, nastavljeni su radovi na montaži novoga semafora i uređenju kontrolne sobe.

U prodaju su puštene i ulaznice. Cijena za “A” tribinu je 100 kuna, za “B” i “C” 50, “F” i “E” 40 te za “D” 20 kuna. Kupiti ih možete svaki dan u klupskim prostorijama, zaključno s petkom, od 8 do 23 sata.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here