Home Mozaik Miss motora: Dino Bubičić voli mene, a ne Vlatku Pokos’

Miss motora: Dino Bubičić voli mene, a ne Vlatku Pokos’

350
0

Sinjanka Marija Markulin, Miss osobnosti i prva pratilja Miss motora, tvrdi da je bivši dečko Dino Bubičić, koji je trenutačno u vezi s Vlatkom Pokos, još uvijek ljubi i obasipa stotinama poruka s mobitela. Mlada studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu Marija Markulin, koja se, između ostalog, može pohvaliti titulom prve pratilje Miss motora, tvrdi da je bivši dečko i aktualni Mister Hrvatske Dino Bubičić još uvijek voli, iako je u vezi s Vlatkom Pokos, izvještava Slobodna Dalmacija.

‘Dobila sam nakon prekida, i još uvijek od Dine dobivam stotine poruka na koje ne želim odgovoriti. Potrošila sam sate razgovarajući s njim, ali neuspješno. Umorila sam se’, izjavila je Marija.

Marija je otkrila da je u vezi s Dinom bila godinu i pol. Sve je započelo mladenačkim zanosom i istinskom strašću, ali se ona u njega jako razočarala jer je bezbroj puta iznevjerio njezino povjerenje.

‘Kako je vrijeme protjecalo, zanos je jenjavao, što mi je dalo prostora da bolje upoznam karakter svojeg tadašnjeg dečka. Žao mi je što to kažem, ali svakim danom sam bila sve više razočarana’, rekla je prva pratilja Miss motora i zaključila da je ta veza za nju definitivno završena.

Da bi potkrijepila svoje tvrdnje, pokazala je jednu od Dininih poruka, koju je dobila 30. listopada u klubu ‘Hemingway’, gdje su se tom prilikom oboje nalazili, a kada je zasvirala pjesma ‘Ima li nade za nas’, stigla joj poruka sadržaja: ‘Ovo je pjesma za tebe i mene.’ (tportal)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here