Home Mozaik Mlada britanska pilotkinja umrla nakon uboda komarca

Mlada britanska pilotkinja umrla nakon uboda komarca

642
0

Pilotska vježbenica u aviokompaniji easyJet umrla je nakon što ju je ubo komarac, prenose rezultate istrage britanski mediji. Oriana Pepper (21) iz Bury St. Edmundsa je nakon uboda komarca u čelo razvila infekciju koja se raširila na mozak. Sve se dogodilo prije godinu dana dok je bila na praksi u Belgiji. Komarac ju je ubo u čelo, nakon čega joj je glava natekla. Na hitnu je otišla 7. srpnja 2021. godine i liječnici su joj propisali antibiotike. 

Međutim, dva dana nakon toga se onesvijestila te je umrla u bolnici tri dana kasnije. Viši mrtvozornik u Suffolku Nigel Parsley rekao je da je Oriana umrla od posljedica ozbiljne infekcije izazvane ubodom insekta. 

“Nikad nisam vidio ovakav slučaj”, rekao je Parsley njezinim roditeljima. Kao uzrok smrti navodi se septička embolija u mozgu, a tome je pridonijela i infekcija bakterijom Staphylococcus aureus.

Njezin otac rekao je da njegova kći ništa nije voljela više od letenja. “Opisala je let kao ured na nebu, među oblacima. Upoznala je nekoga koga je voljela, obučavala se za komercijalnog pilota i ispunjavala je svoje snove”, rekao je njezin otac. Njezina majka rekla je da su u znak sjećanja na nju pokrenuli fond stipendija kako bi potaknuli druge žene koje žele postati pilotkinje. 

Previous articleVIDEO: Ruski vojnik pucao u ukrajinski protuzračni sustav pa izazvao spektakularnu eksploziju!
Next articlePenis mu se deformirao tijekom seksa: ‘Pacijent imao odnos sa suprugom kad je začuo kvrc…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here